Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIIIIIEEEEEElll

33 dni po stosunku zrobiłam Bobo-test. Proszę o pomoc.wejdzcie

Polecane posty

Gość KIIIIIEEEEEElll

Mam nieregularne cykle.Wyszła mi czerwona kreska na kontrolnym (C) i biała kreska pod światło ledwo widoczna . o co chodzi?

Gość Katie987
Miałam podobnie w ciazy nie jestem, powtórz test za kilka dni

Gość to znaczy, że
nie jesteś w ciąży

Gość KIIIIIEEEEEElll
Katie987 kochana a jakiego testu używałas?

Gość KIIIIIEEEEEElll
kłują mnie piersi i pioką tak jakby w środku:( ech nie wiem może to juz ze stresu.. jak robilam test rece sie strasznie trzesly i serce okropnie walilo

Gość hmm mm
nie wmawiaj sobie objawow. w ciazy nie jestes. stres powoduje ze nie masz @

Gość Katie987
Miałam wpadkę i brałam escapelle, robiłam test amil i pinkt test kilkukrotnie i wychodziły widoczne od katem kreski, za mc nie było ich już widać ale dla pewności poszłam na bete i wszystko ok

Gość KIIIIIEEEEEElll
masakra tak sie stresuje!! :(

Gość KIIIIIEEEEEElll
coś sie w necie naczytalam o tych bialych kreskach ze juz nie wiem co robic. i o nieregularnych cyklach ze moze byc niewiarygodny

Gość KIIIIIEEEEEElll
wczesniej zrobilam pink test i pre test 2 tyg po stosunku i wychodzily bez tch bialych kresek a teraz ? ech metlik

Gość Katie987
Tez to przechodzilam w dodatku stresowalam sie 3 msc bo miałam skape miesiączki, odpisz coś wiecej miałas okres?? Była wpadka czy przerywaniec??

Gość KIIIIIEEEEEElll
No wlasnie tydzien po stosunku hm moze wiecej dostalam niby okresu 2 raz w miesiacu. bolal mnie bardzo brzuch i krawilam ,. nie wiem co o tym myslec?

Gość agula8
z mojego doświadczenia dwóch ciąż-druga kreska może byc bardzo słabo widoczna, ale na wprost. Z objawów miałam bolesne piersi ale i mleczne, wodniste upławy.Zaczęłam wtedy brać lactovaginal osłonowo i folik-to bardzo ważne. Testy robiłam tez po około mieisącu.Jak chcesz mieć 100% pewność to zrób sobie test z krwi beta hcg-nie ma mowy o pomyłce.kosztuje chyba do 20 zł. Wynik jest szybko.bodajże na drugi dzień-niech mnie ktos poprawi jesli jest inaczej...

witaj, skoro test był robiony 33 dni po stosunku, moim zdaniem powinien się zabarwić bobo testy mają to do siebie że po jakims czasie widac białą kreskę a nawet szarą, to linia ewaporacyjna. nie martw się, idź do lekarza lub zrób test ciazowy innej firmy ale wyrzuc go po czasie jakim pisze producent i nie dopatruj sie w nim niczego bo popadniesz w paranoje, pozdrawiam :-)