Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aalynaa123

Które buty na wiosna jesień wybrać dla siebie?

Polecane posty

Gość aalynaa123

Hej!! Mam zamiar kupić sobie buty na WIOSNA/JESIEŃ. Chodzi mi dokladnie botki. Te ostatnio były w modzie: buty24.com.pl/product-pol-31249-OCIEPLONE-BOTKI-L46C-6.html Wybrać tą wersje czy może wersje bez puszku? buty24.com.pl/product-pol-31480-KLASYCZNE-BOTKI-LL1280KH-P7.html A może coś w ogóle odmiennego jak: buty24.com.pl/product-pol-31761-AZUROWE-BUTY-BOTKI-JU142BE-5R.html

Gość urbanka_0
Jakieś wygodne i porządne. ja od kilku sezonów stawiam głownie na skórzane...serio jest różnica spora. mnie sie podobają takie, ktorych w sklepach niestety nie ma. obczaiłam stronkę: http://mysfashion.com/custom/ co sądzicie? warto takie zamawiac sobie????

Gość gfre
Ja właśnie dziś kupiłam, ale średnio fajne bo niestety z podróby skóry, nie znalazłam żadnych fajnych ze skóry do 200zł

Wszystko zależy od tego ile chcesz wydać :) Buty z Venezi są bardzo dobrej jakości, podobnie jak te z Gino Rossi, ale niestety często wiąże się z tym wysoka cena..

Zgadzam się z tym, tym bardziej, że takie botki nigdy nie wychodzą z mody, jedyne ryzyko to to, że mogą się nam znudzić ;) W każdym razie proponuje zainwestować więcej, bo nie ma porównania zarówno w wyglądzie jak i jakości..Wyleczyłam się już z wszelkich sklepów typu CCC po tym jak co chwile musiałam biegać tam z reklamacją...Oczywiście nie mówię o tych droższych kolekcjach, ale buty za 149zł, naprawdę nie wytrzymują długo..