Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plotki salonowe tralala

Czy Martyna Wojciechowska i Anita Werner to lesbijki (para) ?

Polecane posty

Takie są plotki...a w kazdej plotce jest ziarno prawdy. Martyna powiedziala jakis czas temu, ze chcialaby miec drugie dziecko...no wlasnie ale z kim? Po co to gadanie o rozstaniach, o byciu singielką ,samotną mamą, nie moze sie przyznac? Przeciez nikt jej nie zabije, ma pozycje w mediach, jest szanowana i lubiana, nie świeci tyłkiem jak Zmudy Trzebiatowskie i inne gwiazdunie, nie robi skandali. Podobnie Werner :O nie lubie takiego zakłamania i wciskania kitu

Gość heheheefdfcv
wojciechowska wypompowała cipom sperme z jakiegoś fagasa zeby mieć bachora i alimenty, teraz realizuje się jako lesba, babsztyl kuty na cztery fajery

Gość macie rację:D
Wojciechowskiej niejeden facet może pozazdrościć jaj!!!

Gość Podniecona Julka,,,,
wszystko mozliwe też słyszałem

nie czytacie czasopism głupolki

Gość gfr768o
podobno prawda

Gość gość
NO tak ... niczego wiecej oprocz takich to wlasnie komentarzy po naszych wspanialych obywatelkach nie mozna sie spodziewac ! Wystarczy ze kobieta ma jaja, odwage, ambicje ... szweda sie po swiecie i nie potrzebuje nikogo by ja za reke trzymal .... i jest juz okrzyknieta lesbijka roku !!! Puknijcie sie wszyscy w glowe ! Ten kraj stanowczo za malo posiada wlasnie takich kobiet !!! I tak jak juz to wczesniej zostalo napisane przez tralalala ' wlasnie dlatego ze ma pozycje w mediach, jest lubiana i szanowana ' i udowodnila juz wystarczajaco ze zdanie innych dla niej nic nie znaczy ... kroczy wlasna sciezka, mysle ze nie miala by problemu z tym zeby sie przyznac do homoseksualizmu ! Posrod tych wszystkich opini na temat jej stylu zycia i wyborow mysle ze ta jedna plotka wiecej nie zrobila by jej roznicy !

nie, nie sade;-) ale prawda jest ze martyna ma problem z tozsamoscia seksualna, nawet nie chodzi o zapedy homo, co raczej o kwestie poczucia braku zwiazku z walsna plcia - ona ma taki syndrom pt "zazdroszcze innym - facetom - penisa", prawdopodobnie boi sie tej grupy (facetow) - byc moze byla w mlodosci skrzywdzona - to bardzo czeste w psychologii.. Anity nie znam - ale pamietam ze miala faceta i nie wyglada mi na les.

ale pamietam ze miala faceta i nie wyglada mi na les Belladonna też ma faceta a przeleciała już z pluton dziewczyn więc...

Gość gość
martyna wszystko miala by ok gdyby nie nochal a werner gdyby nie jej przespane oczy :D bralbym obie jak rumun jalmuzne :classic_cool:

Gość miła3356
Swirtne kobietki, super para. Jeżeli to prawda, gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego. Wstyd mi za wpisy takie jak ten od "heheheefdfcv".

Gość gość
Obie są męskie, szczególnie ta Werner jest dziwna, więc możliwe.

Gość Sofijkaaa1
To już nie można mieć przyjaciółki? Od razu lesby... nawet jeśli, to co? Super babki, mają swoje zainteresowania, są energiczne i odważne, i niejeden facet może się od nich uczyć.

Gość jak to Martyna nie swieci
tylkiem? a w Playboyu to co? Intelekt pokazywala na rozkladowce?

Gość gość
Jakby były to super - podoba mi sie ta para. A tak na marginesie to ich sprawa

Gość gość
Zdecydowanie,Werner to typ lesby ...androgeniczny,niski głos,styl ubierania się,chód...a przynajmniej biseksualna...co do Martyny to mam wątpliwości ale wszystko może się zdarzyć :)