Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sheray

Grube babeczki mają przerąbane

Polecane posty

Po porodzie mam nadwagę, 17 kg zostało do zrzucenia. estem na diecie i ćwicze i waga spada ale powolutku. Jestem teraz gruba poprostu, i nie mogę się odnależć z tą tuszą. Masakra jakaś, nie wiadomo jak się ubrać, wcześniej cokolwiek nie założyłam było super, a teraz? Trzeba dopasowywać tak aby nie było widać wałeczków.... Ja za jakiś czas schudnę, może i długo to potrwa, ale na jesieni powinnam być znów sobą, ale kobiety, które są otyłe non stop..... Jak sobie radzicie, to okropne i trzeba się napracować aby dobrze wyglądać...

Gość Mój facet woli mnie taką
po dziecku zostało prawie 20kg...a mój mąż ześwirował na punkcie mojej pulchnej dupci...chce po kilka razy dziennie i ciągle mu mało...czuję się bardziej atrakcyjna a seks jest 7lat po porodzie lepszy niż tuż po ślubie!!! Głowa do góry, dupą rusz!!!

Mojemu facetowi też to nie przeszkadza... Ale ja się źle czuje i nie chce mi się szafy pełnej ubrań wywalać

Gość jhdwgb bnhj
Mi też została nadwaga po coiąży.Jest masakra jest. Trzeba większy wysiłek włożyć aby dobrze wyglądać....

Ja nie należe do9 szczupłych,owszem mam dużą nadwagę i jestem na diecie,ale nie po to by wazyć 60 kg tylko żeby zrzucić trochę mniej. Nigdy nie miałam problemów z seksapilem, to chyba od charakteru zależy i od pewności siebie

Gość Olcia Dubicka
Wygląd to była moja główna motywacja do tego aby schudnąć. Doskonalę Cię rozumiem. Ja na szczęście już się odnalazłam w odchudzaniu i coraz więcej ciuszków wyrzucam. 9 kilogramów już za mną, pomogły mi w tym tabletki odchudzające Forever Slim, można je kupić na allegro. Wcześniej na samej zdrowej diecie waga szła bardzo powoli co nie było dla mnie wystarczające dlatego sięgnęłam na tego typu rozwiązanie.