Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megan Fox to ze mnie nie jest

Taka wirtualna znajomość :) :) :)

Polecane posty

Jakie to urocze :) Poznaliśmy się na internacjonalnym czacie, jakoś tak od razu dobrze się nam ze sobą rozmawiało. Pisaliśmy chyba z dwie godziny, aż musiałam sobie pójść. Jeszcze w trakcie rozmowy od poprosił o jakiś kontakt, na wypadek, gdyby nas coś rozłączyło. On miał komunikatory, których ja nie miałam. Kilka miesięcy wcześniej sunął facebooka, ale obiecał, że go dla mnie wskrzesi. Podałam imię i nazwisko, zanotował i rozmawialiśmy dalej. Na sam koniec poprosił jeszcze, żebym zanotowała jego skype w razie, gdyby tamten sposób zawiódł. Ale powiedział, że w ciągu kilku dni mnie zaprosi do znajomych. I promise - he said :) I jest z Australii :) Ale się uśmiecham do siebie :D

Gość CHARLES Z GITARĄ
Dwa grubasy - miłość przez internet

Nieee, widziałam jego zdjęcia i nie jest źle :) Ja też nie jestem ostatnia :)

Szczerze nie sądziłam, że można spotkać jeszcze fajnych ludzi w internecie :D A on jest taaki fajny :D Powiedział, że zajmie mu to kilka dni, a nie zajęło nawet dobry. Tadam, i mam od niego zaproszenie :D I znów rozmawialiśmy dobre dwie godziny, aż musiał iść spać :) A jak tylko wstał, włączył facebooka i od razu napisał do mnie :) Dobranoc, Kochani :) Życzę i Wam fajnych znajomości, nawet jeśli są tylko wirtualne :)

Gość CHARLES Z GITARĄ
Ale co z wami jest niedobrze że przez internet

Gość jsdkhfurty
Świadomośc, że jest z Australii wiele tłumaczy :D

No wiem, że jest z Australii i nie liczę na żadne związki :D Chociaż pół roku temu spędził 3 miesiące w Europie i znów planuje taką wycieczkę :)

Gość Autorka tematu :)
Jaki on kochany :) miłego dnia, Kafeterianie :)

I siedzi sobie ze znajomymi, popija piwko i co jakiś czas pisze do mnie :D Że jest fajnie, że poszli coś zjeść, że za niedługo do domku :D

Wraca po imprezie zmęczony tak, że nawet nie ma siły ma prysznic, a ze mną pisze jeszcze przez dobra godzinę :-D Tak samo pisze od razu jak wstaje, pyta czy miałam dobry dzień :-D chce go tutaj! :)

też utrzymywałem taką wirtualną znajomość w necie i na tel.ale wczoraj dowiedziałem się że ona miała wypadek samochodowy,że w śpiączce jest,co ja mam zrobić,przecież mieliśmy się spotkać,plany były...masakra:(

:( to straszne co mówisz. Osoby które znamy tylko w ten sposób też mogą być częścią naszego życia. I to wszystko boli jak cholera ma pewno :( trzymaj się mocno.