Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammaama lenkii

Jak spedzacie soboty same dziecmi?

Polecane posty

Gość mammaama lenkii

Maz rano poszedl do pracy.Bedzie gdzies po 14. Corka juz wstala, wlasnie je sniadanie. I co tu robic zeby czas zlecial.

Gość mammaama lenkii
zimno jest strasznie. wczoraj jak wracalam po 16 z corka z przedszkola myslam ze zamarzne. juz mi pomagala posprzatac swoj pokoj. ale zabawa taka to u dziecka na chwile.

W sumie nie patrzyłam na termometr! U mnie -12:O brrrr A ile ma córcia? Moze farby? Rysowanie? W sumie w domu dziecku sie prędzej czy później zacznie nudzić....A rzeczywiście zimno jest-mi też by sie nie chciało wychodzic:)

Gość mammaama lenkii
tez bym poszla ale u mnie w miescie nie ma. pozniej chyba po 12 u nas w miescie sa wyscigi samochodowe. podejde sobie z corka popatrzec. gdzie ta wiosna. ma 3 lata.

Moja corka ma prawie 3lata cale dnie razem spedzamy i jakos sie nie nudzimy, jak dziecko w przedszkolu to w weekend mamy juz maja problem co z nim robic...

Moja najmlodsza ma aktualnie faze na tate,mnie od siebie wygania,wiec męża martretuje,i są w lesie na spacerze z drugą cor A nastoletnie juz widocznie matki nie znają,i kazde porozchodzilo sie w swoją strone poza domem

Gość Liliana 1982
u mnie maż w pracy od 6 do 18 . W domu będzie dopiero ok 19 :( Dobrze ze moi rodzice wpadną na kawę i pobawić sie z wnuczka. Jutro tez cały dzień same w domu. Ciesze się ze za chwile święta bo maż będzie miał wolne kilka dni .

Gość ogllądamy tv
ogllądamy tv a ja przy kompie jestem

My dopiero wyszliśmy z łóżka i leniwie jemy śniadanie. Później położę na drzemkę młodszego, a ze starszą posprzątamy klatkę chomika i inne jakieś zajęcia domowe plus koniecznie poukładamy puzzle bo już wczoraj chciała takie trudne, a ja nie miałam głowy do tego. Mój trochę dłużej w pracy niż normalnie bo coś tam robią, a jak wróci pakiet w "Bobolandii" czeka... już mnie boli głowa na samą myśl o tych wrzaskach :P

Gość mama na cały etat
Nie mam w sobotę takiego problemu,bo mój mąż ma pracę biurową pn-pt. Ale w tygodniu to tak spacer do parku basen-szkoda że nie masz w mieście,a nie możesz podjechać do sąsiedniego? park rozrywki-w sąsiednim mieście-jeżdżę z synem pociągiem zajęcia sportowe dla dzieci w domu auta klocki klocki drewniane rysowanie czytam mu książki też ma 3 lata.

6 latek siedzimy w domu bo chory już tydzień :O i jeszcze tydzień posiedzi a więc tv x box rożne sporty , star wars rózne gry planszowe wygłupy pisanie literek cyferek to sam się bawi i jakoś idzie w każdym razie wieczorem ledwo je kolacje bo zmęczony :D

Gość tftgtf
jhghhgh

Gość ghtyu67ui8
ja nie mam tego problemu,tydzien został do świąt więc sobie firanki pomzieniałam,ugotowałam sos i mięsko do spaghetti,wstawiłam 2 prania,dzieci same sie zajmuja soba,graja w gry planszowe,malują,rysyuja itp.Jak wróci maz po 16;00 to sie z nimi bawi a ja mam czas na czytanie ksiazek,gdzie tu czas na nude?

Gość mammaama lenkii
tez dzionek zlecial. z rana corka pomogla mi sprzatac swoj pokoj.O 10 pojechlaymsy do miasta na zakupy.Wrocilysmy ok.12.30.Tez zachaczylsymy placyk z golabkami i pokarmilysmy. Wrocilysmy do domu i zaraz znow pojechalsymy bo dzis byly wyscigi samochodowe i o 15 wrocilysmy. Corce bardzo sie podobalo. A na dworze tak zimno ze dluzej nie dalo sie wysiedziec.