Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juliane_88

on, ja i cien jego ex..

Polecane posty

Gość Juliane_88

chcialam was prosic o jedna rade. otoz jest w moim zyciu ktos kto pare miesiecy sie rozstal ze swoja byla. zawsze sie bardzo przyjaznilismy, jednak pare tyg od rozstania przerodzilo sie to w cos wiecej. i on niby sie powioli z tego juz otrzasnal, stara sie o mnie, spedzamy ze soba mnostwo czasu, jednak wiem ze ciagle slucha np piosenek ktore z nia kojarzy.. a co za tym idzie-mysli o niej. poki co znow jest na stopie przyjazni, z mojej str wyszlo to, ale to z roznych wzgledow, nie tylko przez ex, choc tez. nie wyobrazam sobie go stracic jako przyjaciela bo jest naprawde jedna z najbzlizszych mi w zyciu osob. w tym momencie tez chyba niewiele czuje do niego, choc nie jest mi tez obojetny jako facet. przeczekalybyscie na moim miejscu ten czas i sprobowalybyscie mimo wszystko jeszcze raz? czy odcielybyscie sie od niego calkowicie jako od faceta, zaczely zyc wlasnym zyciem, poznaly kogos, ryzykujac ze potem ta przyjazn moze sie popsuc?bo wiem ze nie jestem mu obojetna jako kobieta, jednak byla tez nie. dzieki z gory za jakakolwiek konstruktywna rade :)

Gość tralalalalallllaaaalalalala
ma on jeszcze kontakt z ta byla?