Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skld\nglksn

Jak skłonić brata do rozstania z dziewczyna..???

Polecane posty

Gość skld\nglksn

dziewczyna mojego brata jest chora, ma jakis rodzaj depresji+jakas chorobe miesni, rece trzesa sie jak u alkoholiczki, jest chuda jak anorektyczka, juz wszyscy mu tlumaczyli ze on robi bardzo zle, jak choroba sie poglebi to on napewno ja zostawi a wtedy bedzie jeszcze gorzej, ona niechce sie leczyc, jej rodzice wogole sie nia nie interesuja, ciesza sie ze wyniosla sie z domu bo mieszkaja we wsi a tam wstyd trzymac corke 30-letnia i to panne, z nia nie ma kontaktu, siedzi calymi dniami w lozku i potrafi nieodzywac sie czasem pare godzin, ona urodzila sie juz z jakas wada, ale niechce sie leczyc, szuka opiekuna a nie partnera, nie sprzata w domu, nie gotuje, jak brat jest chory ona nawet nie zapyta czy ma goraczke.....ale on niechce sluchac, ona potrzebuje psychologa...

Gość chyba coś czuję do......
Nie masz prawa nastawiać swojego brata przeciwko tej dziewczynie ani też namawiać zeby się z nią rozstał! To jego wybór że chce być z nią! Jeśli ta dziewczyna nie jest ubezwłasnowolniona to nikt nie może zmusić jej do leczenia!

Gość yyyKafeKrytykant
a nie uwazasz, ze brat moze naklonic ja do leczenia? skoro jest chora to potrzebuje, by ktos sie nia zajal twoj brat wiedzial o jej chorobie od poczatku? jezeli tak, to wiedzial na jaki rodzaj zwiazku sie decyduje skoro z nia jest to jak widac, jest mu z nia dobrze

Gość sama się wypnij

braciszkowi