Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gnusmas

Co to znaczy lewak?

Polecane posty

Tzn wiem, że to skrajny lewicowiec, ale właściwie czy ta osoba się charakteryzuje i czym różni się od prawicowca?

Z grubsza tym, że jest infantylna, oderwana od rzeczywistości i zbuntowana. Takie wyrośnięte dziecko :classic_cool:

Gość dfrt
lewicowiec - chce być całkowicie niezależny od panstwa,narodu,religii,rodziny itd. czyli raczej nie chce miec własnej tozsamosci -sprzeciwia sie kazdym wartosciom typu rodzina,tradycje,swięta czy koscielne czy -panstwowe -uważa że wszyscy sa równi,tacy sami i powinni miec takie same prawa -nie ma znaczenie jakiej jestes rasy pochodzenia czy religi.wisi mu to -chce aby wszyscy ludzie zarabiali tyle samo i nikt nie mial wiekszych przywilejów od innych -lewak XXI wieku przeklina swój naród,katolików jest za homoseksualizmem feminizmem transwestytami i multi kulti czyli zawieraniem zwiazków z Murzynami,latynosami nosi koszulki z che guevarą a prawicowiec dzieli sie na 3 rodzaje: -narodowy : patriota,czasem nawet nacjonalista,uważa własny naród za większe dobro.chce dla kraju jak najlepiej.pamięta o rocznicach państwowych,interesuje sie polityką w panstwie.nie chce być zależny od unii europejskiej bo przez nia kraje tracą swiadomosc narodową. - religijny : osoba przywiązana to tradycji religijnych. chodzi do kosciola,stara sie zyc skromnie w zgodzie z przykazaniami.czasem i ta forma prowadzi do dyskryminacji innych narodów kultur ras i religii - swiadopogladowy tradycyjny _ przywiazany do tradycji,koscielnychi folklorystycznych swojego kraju,regionu,nie lubi zmian,często nowoczesnych .uznaje mody zachodnie za zepsute .najwazniejsza jest rodzina,praca i zdrowie

Gość ygkufkf
o to ja jestem lewak hehe wychodzi na to

Gość nagakulka
a to ja jestem prawolewak albo lewoprawak?