Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kondzio95000

E-Papieros co sądzicie.?

Polecane posty

Gość Kondzio95000

Co sądzicie o E- Papierosie.? Jest sens to palić. Mam E- Papierosa z tych najtańszych raczej, ale za to od 9 dni nie pale żadnych fajek. Dobrze mi z tym, ale chciałbym poznać waszą wypowiedź. Może doradzicie rodzaj jakiś dobrych olejków.? Z góry dzięki. Pozdrawiem Konrad

Gość Kondzio95000
no właśnie. Jak paliłem fajki to nie przeszkadzał mi ten smród fajek, a teraz jak pale elektryka a ktoś pali normalnego to do szału mnie doprowadza ten smrót

Szczerze mówiąc, to nie byłem przekonany do e-papierosów, ALE ostatnio wpadła do mnie koleżanka z e-papierosem Cigito i kurde nie jest to takie złe. Przede wszystkim nie śmierdzi - a to jest bardzo ważne. Smak w miarę delikatny, a w wybór liquidów spory. Myślę, że warto spróbować.

mój partner to pali i póki co same zalety - mniej szkodliwe od tytoniu, nie śmierdzi, duuużo tańsze, można "palić" wszędzie.

o ile w e-papierosie nie ma liquidu z zawartością nikotyny, jest całkowicie nieszkodliwy. nikotyka sama w sobie nie jest rakotwórcza (jak substancje smoliste obecne w analogach). kupiłam we wrześniu, od tej pory nie palę analogów i epapierosa w zasadzie też już nie - do alko ewentualnie, ale wczoraj na imprezę zapomniałam i mi to nie przeszkadzało. x polecam gorąco

Gość Lechosław
Efajki są naprawdę zdrowsze o niebo od zwykłych. Sam się przerzuciłem 2 lata temu. Teraz zakupiłem nowy zestaw firmy lime. Palę 12mg, 2 lata temu paliłem 24 mg. Pamiętajcie że jak się przerzucacie to nie żałujcie kasy bo jak kupicie tanioszke to wyrzucice, warto zainwestować raz a porządnie i bedzie wam się dobrze paliło

Gość gość
Jeśli chcesz rzucić fajki to jest imo najlepszy sposób. Zdrowszy, na dłuższą metę tańszy, człowiek nie śmierdzi i można palić i w łóżku przed snem jak się film ogląda. Ale mimo wszystko najlepiej w ogolę nic nie palić :D

Gość gość
Kilkanaście razy próbowałam zerwać z nałogiem i zawsze ponosiłam klęskę. Przerzuciłam się na "e" i analoga nie tknęłam od 2 lat. Polecam :)

Gość Uminnka
Zmieniłam na e-papierosy bo polubiłam smakowe liquidy. Jakoś mi się już chyba analogowe przejadły. Bardzo dobre liquidy kupuję w sklepie mylime.pl, nie odeszłam całkiem od smaku zwykłego papierosa, ale wolę te z dodatkami. Czasami mnie ciągnie do zwykłych, ale już nie tak często.

Gość przypadkiem
uzywalam i nie palilam 9 miesiecy pewnie tez szkodliwe ale raczej nie w takim stopniu jak papierosy ja mialam zero nikotyny smak kawowy.ale zaczelam palic ale to nie jest zwiazane e papierosem

Gość INNYM RAZEM
Mój mąż,(palacz od lat kilkudziesięciu:(),który palił 2 paki silnych papierosów dziennie;od ponad 2 miesięcy używa e-papierosa;tak po prostu,bez żadnego "podpalania" przeszedł z analogów na e-.......Dla mnie ,rewelacja!Jego ciuchy,włosy,skóra....odzyskały naturalny zapach:)

Gość gosikaw
Uminnka a jakich smaków lime próbowałaś? Szukam czegoś rześkiego, o fajnym orzeźwiającym smaku i zapachu.

Gość Ceczyliia
Ja z tych co próbowałam moge polecić kawowe i shishe. Moje ulubione klimaty, ale są też owocowe albo z miętą, bardzo orzeźwiające.

Gość Weronnika
Owocowe, to coś dla mnie, ale wolałabym najpierw spróbować, zamiast od razu kupować zestaw za 300 zł, bo nie wiem, czy takie przejście mi podpasuje.

Gość judytaaa1
Jeśli brak pewności czy po prostu bedzie odpowiadało przejście na e-papierosa to powinno najpierw się spróbować. Ja próbowalam takie jednorazówki lime i teraz wiem że moge zamówic dobie spokojnie e-papierosa.

Gość aNiTa29_29
Nie głupi pomysł z tymi jednorazówkami. Widziałam, że na grouponie można takie kupić w dobrej cenie, więc zanim się wyda kasę na jakiś zestaw, to lepiej spróbować.

Gość Ruddek22
Są jeszcze jakieś promocje na te jednorazówki? Mój brat się zastanawia czy się nie przerzucić z analogów, ale nie wiadomo czy mu to posmakuje.

Gość gość
wole loda chlopakowi zrobic a e -papierosa nigdy nie zapale

Gość gość
Prawdziwy mężczyzną pali prawdziwe papierosy

Gość Gruszka29_28
A inteligentny facet przerzuci się na elektroniczne, bo wie, że nie sa tak szkodliwe jak zwykłe. Mój chłopach dostał ode mnie stylowy zestaw lime z dwoma bateriami i nie miał żadnego problemu z przejściem na elektroniczne.

Gość gość
moj maz tez pali e-papierosy i nie uwaza sie przez to za mniej meskiego. Wrecz przeciwnie, w koncu pachnie swoimi perfumami a nie dymem papierosowym. Teraz zamówił sobie w promocji wiosennej e-papierosa lime smart G. Fajny zestaw bo zawsze wiemy jaki jest poziom naszej baterii a jak sie rozladuj***ateria to ładujemy i palimy jednocześnie

Gość Vinelka_Vass
Ja właśnie dwa dni temu zamówiłam sobie smart r a teraz koleżanka podesłała mi linka do promocji Gruperowej na tego e-papierosa http://gruper.pl/x.php/1,62393/Produkty-Mylime.pl-zestaw-elegancki-e-papieros-Lime-Start-R-z-liquidem-10-ml-wraz-z-przesylka.html?ic=lime&ics=search# Ja niestety już nie skorzystam więc chociaż innym podam :D

Gość gość
Widze,że wszędzie są nachalni spamerzy przekonujący do lime. Własnie szukam fajnego e papieroska i NIGDY nie kupię tego tak chamsko i nachalnie reklamowanego. Właśnie ze względu na ta głupią reklamę, na każdym topiku. Na mnie nie zarobicie. NIE!!!