Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agro miod

w jakich lozeczkach sypiaja wasze 2 latki?

Polecane posty

Gość agro miod

Mój w turystycznym,czy ktoras z was zdecydowala się już na to by dziecko spalo w normalnym lozku np. takim z barierka?Do kiedy wasze pociechy spaly w lozeczku turystycznym albo szczebelkowym?

Moja śpi już na normalnym łóżku tylko dosyć szerokim i niskim. Nie zdarzyło Jej się spaść. Szczebelki Ją ograniczały i wybudzała się przez to.

Gość sylwia_fikfik
Myslę że 2 latek jeszcze może spokojnie w szczebelkowym spać:)

Gość jaksbckjb
moje spi jeszcze w lozeczku ale tez chyba czas pomyslec nad zmiana bo tak jak ktos wyzej wspomnial strasznie sie budzi mimo ze mamy wieksze niestandardowe lozeczko,zadne ochraniacze nie zdaja egzaminu i czesto dziecko laduje u nas na lozku

Gość Liliana 1982
Moja córka spi w szczebelkowym.

Mój miał niecałe dwa lata jak zaczął spać na normalnym łóżku nie wysokim i bez barierek. Nie zdarzyło się żeby spadł.

Gość mikorasoo
Dziecko śpiące w turystycznym łóżeczku, masakra. Jak sama nazwa wskazuje jest ono turystyczne i dziecko powinno w nim spać incydentalnie. Matki ogarnijcie się majątek wydajecie na modne pierdoły dziecięce a zdrowym kręgosłupie waszego dziecka nie myślicie wstyd

Gość olk
Masakra to jest Twój mózg ,bo do turystycznego dokupuje się normalny materac taki jak do łóżeczka drewnianego i masz łóżeczko na co dzień i powiem że o wiele bezpieczniejsze od drewnianego ,wiem bo miałam oba.

Gość no yakkkk
dziewczyny a Wasze dzieci przy zmianie lozka nie zaczely nagle wedrowac? my mamy ten sam problem,corka ma 2 lata,lozko nowe stoi ale ona nie chce w nim spac, za 2 mce rodzi sie brat i z checia chcilibysmy aby szczebelkowe udostepnila bratu, tylko tak, jak wyjmujemy szczebelki i corka ma wolnosc wieczorne pojscie spac to koszmar,wychodzi i stoi przy schodach placzac, rano jak sie przebudzi odrazu przychodzi do nas i koniec spania (niewazne czy to 5,6, czy 8 ) pierwsze przebudzenie-po spaniu,a tak jak ma szczebelki zamkniete przebudzi sie ,chwile pogada i spi dalej do 9 , bez szcebelek - nie ma opcji ,jak wyjmiemy szczcebelki na spanie popoudniowe- nie idzie wogole spac, wychodzi i placze, jak sa szczebelki zasypia bez problemu - co byscie zrobily w takiej sytaucji ?