Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andżelka

a miał być tylko seks ;-( ;-(

Polecane posty

Gość andżelka

a więc jestem już 8 lat mężatką,on po zakończeniu długoletniego związku jest z dziewczyną już 1,5 roku.Poznaliśmy się rok temu i oboje od początku uzgodniliśmy że chcemy seksu od siebie,tylko,bo nas ciągnie do siebie itd. On sam pierwszy mnie całował,zaczął to...to moja pierwsza zdrada i mam problem bo nie moge przestać go kochać ale on o tym nie wie i się nie dowie.Pomocy co mam zrobić...?

Gość jmiyu
hmmm to po co się zakochałaś idiotka

Gość chyba ty
imię zobowiązuje do wieśniaczych zachowań, co za świat, że ludzie się tylko pieprzą :/

Gość andżelka
tak bardzo nie chciałam tego,oszukuje mojego męża,ale nie umiem się skoncentrować na niczym tylko moje myśli krążą przy nim.Niewiem czy on to też czuje,wiem że ma mnie za przyjaciółkę i mi bardzo ufa i ja jemu,on dziewczyny nie kocha mi mówi że ciągle sa w separacji,a ja mu mówie że kocham męża, JAK GO NIEŚWIADOMIE W SOBIE ROZKOCHAC?

Gość andżelka
imię jak imię;-) to nie moje ale chce być anonimowa,dodam że mamy około 30 lat i nie jestem nastolatką;-(

Gość zycze ci
szybkiego i bolesnego rozwodu, by cie koopnal w dupe jeden i drugi ... jak wszystkim tobie podobnym

Gość uiuyoi
kobieto wpadłaś w sidła miłości pewnie ale on pewnie chce ttylko posuwać mężatke

Gość zycze ci
życze ci pewnie zazdrościsz jej że chce ją dwóch panów ruchać,a ciebie nikt

Gość andżelka
Ja nie potrzebuję,żeby mnie ktoś tu osądzał czy moralnie robię dobrze czy źle,ponieważ ja doskonale wiem,że jestem złą kobietą, ale serce nie sługa i kocham tamtego i nie potrafię bez niego normalnie funkcjonować.I nie będe cierpietnicą całe życie z kimś kogo nie kocham bo jest dziecko,rodzina.... Ale czy on mnie kocha,nie chcę nic przyspieszać

Gość ygu
kolejna ździra oceniam cie i co

Gość Pytanie Testowe
Jak ocenić zdradę nie pisząc o tym że jest zła ? Zdradzasz i oszukujesz męża. I to wszystko w tym temacie. Jedyna rada. Rozpędź się i walnij głową w ścianę. Będzie bolało, a le ten ból to pikuś w porównaniu z tym jak się poczujesz jak mąż sie dowie, a kochaś pogoni szmatę. Twoja dupa i twój wybór.

Gość Pytanie Testowe
A tak w ogóle to nie miłość tylko pożądanie.