Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie czy sa tacy

czy istnieja bardzo uczuciowi, wrazliwi mezczyzni ?

Polecane posty

ktorzy troszcza sie o innych ludzi, lubia pomagac, robia to z dobroci serca bez checi czerpania korzysci dla siebie z tego, ktorzy ida z potrzeba bo czuja sie odpowiedzialni, ktorzy placza, okazuja pomoc, wsparcie, uczucie, troske innym

ktorzy nie oczekuja niczego w zamian

Gość ja już mam na to wyjebane
są tacy ale to frajerzy wykorzystywanie przez innych

Gość potocznie nazywa się takich
"koleżanka z penisem"

Gość są ale takie wartości wymarły
bo kobiety wybierały zupełnie innych mężczyzn i nie mieli oni jak swoje wartości i zasady przekazać

Gość klient anonim..
dąże do tego aby byc takim mężczyzną ale nie płaczę bo to niemęskie

istnieja ja jestem tego dowodem ale czy warto nie wiem ja poprostu jestem i tego nie zmienie ale szczerze to nie chcialbym byc taki bo zycie kopie w tylek bardziej i bardziej to przezywam od innych (tak sadze)

Gość a po co mają istnieć skoro
tacy są skazani na samotność?

bycie ciapą a uczuciowym i wrażliwym to dwie różne sprawy :) sam mam multum koleżanek co mają facetów wrażliwych, ale przy tym są to prawdziwi faceci, a nie że płaczą nad zdeptaną mrówką

Gość klient anonim..
ja uważam że zawsze warto byc uczciwym człowiekiem nikt nie mówił że w zyciu będzie łatwo. Nie znaczy to że mozna dac się złym ludziom wykorzystywac

Gość kobiety uważają wrażliwych
mężczyzn za ciapy i nieudaczników.

obawiam sie, ze nie bardzo zrozumieliscie pytanie, bo nie chodzi o to kogo wybieraja kobiety, lecz czy tacy mezczyzni w ogole istnieja ? jak tak to co dowodzi na to, ze jak cos robia dla drugiej osoby (jak to ujeliscie daja sie wykorzystywac) to bez checi czegos w zamian? Mi wydaje sie, ze raczej kazdy czlowiek obojetni jaki by nie byl chce cos w zamian dajac cos od siebie, lecz mezczyzni uwazaja jak widac co innego, wiec prosze udowodnijcie to !!!

Gość klient anonim..
kiedy mieszkalem w duzym miescie lubilem komus pomóc np dziewczynie z cięzkim. Wiem ze to głupstwo ale sprawiało mi to przyjemnośc.

Gość klient anonim..
ciezkim bagazem

Gość zal zal zal zalosny jestes
//kobiety uważają wrażliwych mężczyzn za ciapy i nieudaczników. // jak takie cos czytam, to zal mi sie robi tych nieporadnych chlopcow, zawsze mozna znalezc wymowke i usprawiedliwienie swojej nic nie wartej osoby, to ze nic sie w zyciu nie osiagnelo zwalac na wrazliwosc??, co za dno.

Gość kobiety lecą na egoistów
więc nawet jeśli jest facet pomocny to i tak tych wartości nie przekaże dalej dlatego coraz mniej jest takich mężczyzn.

Gość klient anonim..
ja jestem samotny i winy nie zwalam na nikogo Zawsze warto postępowac uczciwie i nie wymagam za to zapłaty. Nie wierze zbytnio w Boga itd. Chcę po prostu żeby inni byli szczęsliwi

Oczywiście, że są tacy mężczyźni. Nie każdy natomiast lubi okazywać te emocje (np. płacząc).

Gość ewciuś
ja mam takiego faceta ;) znam wielu facetów w różnym wieku, z różnymi charakterami, ale takiego skarba drugiego nie znam. poznałam go przez naszych rodziców bo są znajomymi dobrymi i w koncu nas tez cos polaczyło :). od poczatku mi sie spodobało jego wielkie dobre serce, pomaganie innym, puszczanie starszych osób na swoje miejsce siedzace, dba o mnie najmocniej jak moze. złoty człowiek. jednak nie zawsze bylo różowo. czekalam na niego 9 miesięcy ponieważ nie chciał się wiązać. nie miał predzej stałego związku i chyba bał się go. spotykaliśmy sie od czasu do czasu, wiedział ze coś czuję do niego ale szanowałam jego wybór. a tu nagle ze spotkania na spotkanie zaczeło być coraz lepiej i pokochał mnie :) każdej dziewczynie życzę mężczyznę z takim charakterem ;)

Gość klient anonim..
Janusz Korczak się poświęcił, nie kazdy tak może i chce ale czynic dobro mozna w inny sposób, zawsze są jakieś okazje. Mi tyle obcych osób pomogło w zyciu i staram się byc pomocny ludziom.

Gość tacy mężczyzn trudno spotkać
bo żyją dziś samotnie i nie są szpanerami.

Gość klient anonim..
ja myślę że porządnych ludzi nie brakuje tylko może zło się lepiej sprzedaje. Zresztą spójrzcie w telewizję: ciagle zabójstwa, patologii, konflikty, dobrych rzeczy jakoś mniej.

a ja myślę, że tacy mężczyźni w większości są w szczęśliwych związkach ;)

Gość mordass
wymarli:P

Gość klient anonim..
myślę Moorland ze tak:) dlatego ja chyba nie byłem do końca uczciwym człowiekiem. Ale warto dązyc do tego. Nawet dobrym słowem czasami mozna kogoś podniesc na duchu

klient anonim - dokładnie. Swoją drogą, zawsze daję plusa facetom którzy dobrowolnie pomagają innym i wiem, że ludzie to doceniają. Rycerskość zawsze jest w cenie :)

Gość karolina z garwolinaa
istnieja