Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie czy sa tacy

czy istnieja bardzo uczuciowi, wrazliwi mezczyzni ?

Polecane posty

Gość klient anonim..
dla mnie przyjemnoscia było wyprowadzic niewidomą z metra czy zwrócic znalezione pieniądze. Pisze to tylko w necie. Nie lubię się tym chwalic.

Gość ja mysle ze wiecej jest
kobiet, a mezczyzn nie ma badz jest mizerny procent ktorzy pochylaja sie nad ludzka krzywda, cierpieniem, pomagaja bezinteresownie bo nie moga patrzec na cierpienie nieszczesliwych niewinnych ludzi, przy osobach starszych zawsze widac kobiety i przy krzywdzonych dzieciach, mezczyzn ja nigdy nie widze, wiec gdzie oni sa

klient - brawo! Mnie się zawsze w moim partnerze podobało to jak zrywał się pomagać innym, nawet nie trzeba go było prosić :)

Gość ja już mam na to wyjebane
a jak wy byście się czuły jak każdy w was by patrzał abyście komuś pomagali? można pomóc raz czy dwa czy kilka ale nie cały czas nie dając nic w zamian, to jest wykorzystywanie, bo jak ten ktoś potrzebuje pomocy to nikt mu nie chce pomóc bo nie ma czasu bo to czy tamto

Gość Wrażliwość to wada u mężczyzny
według kobiet

no ty to sobie odpuść...za to "patrzał" i tak powinieneś być skreślony....

Wrażliwość to wada u mężczyzny - z iloma kobietami na ten temat rozmawiałeś?

Gość klient anonim..
mi np zaimponował kolega policjant który stanął w obronie napadnietego faceta i oberwał za to od 3 facetow choc kolega ułomkiem nie jest Nie wahał się bronic słabszego.

Gość 4645
Moorland Wrażliwość to wada u mężczyzny - z iloma kobietami na ten temat rozmawiałeś? Wada wada zobacz co kobiety sądzą o mężczyznach w sfeminizowanych zawodach chociażby nauczyciel przedszkolny. I już same wyzwiska.

Gość klient anonim..
można byc wrażliwym i męskim to się nie wyklucza

4645 - nie wiem jak kojarzy się ta praca ogólnie, tu gdzie mieszkam jest masa mężczyzn pracujących w edukacji (również tej wczesnej) i jakoś problemów nie mają. Poza tym nauczyciel w przedszkolu wcale nie musi być wrażliwym facetem, a wręcz wyładowywać swoje frustracje z pracy w domu :P

patrzał czy patrzył whatever, pojebani jesteście, nie macie się do czego dojebać to się dopierdalacie do błędów ortograficznych językowych? wszystkich tak oceniacie przez błędy językowe?

Wszystkich tak oceniasz przez komentarz jednej osoby? To tylko mnie denerwuje jak ludzie mówią "patrzał" (chociaż właściwie to nie jest błąd), innym kobietom to przeszkadzać wcale nie musi.

skoro to nie jest błąd to o chuj Ci chodzi?

a jeśli wrażliwość to zaleta to dlaczego tacy mężczyźni są odrzucani przez kobiety? bo kobiety potrzebują twardego faceta z którym zawsze coś się będzie działo

Znaczy powiem tak.Wrażliwy i czuły masz być czasami a twardy zawsze.