Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość aga kołakowska

jemu przestaje zależeć?

Polecane posty

Gość aga kołakowska

hej mam problem i nie wiem jak go ugryźć, mam faceta od roku, oboje mamy po 30tce, mieszkamy zyjemy blisko, caly czas razem, swietnie sie rozumiemy, mamy podobne cele w zyciu i we wszystkim praktycznie sie zgadzamy, czasem sa klotnie o pierdoly. duzo przeszlismy, rozstawalismy sie i schodzilismy. On jest egoista, ja jestem zbyt wrażliwa. ostatnio w ogóle nie widzę by mu zależało na tym zwiazku, nie robi absolutnie nic dla mnie, nie mówi i nigdy nie mówił, (oprocz poczatku znajomosci) milych slow o mnie, teraz jedyne co z jego ust wychodzi to krytyka, wieczna krytyka, caly czas mnie strofuje, ulepsza, daje rady, jak ja mam jakis problem, on to zbywa twierdzac zeby zrobic tak itak, albo ze jestem sobie winna, wogole nie interesuje sie moim zyciem, nie rozmawiamy o nas, o naszej przyszlosci, nie smiejemy sie juz razem, wielokrotnie mowilam mu jasno o moich potrzebach, ze potrzebuje wiedziec ze jestem dla niego wazna, zeby czasem powiedzial mile slowo, docenil co dla niego robie, itp, mowilam mu co mnie rani, i czego nie chce, on wyslucha, i nic nie robi :/ nic do niego nie dociera, zastanawiam sie czy w ogole jest szansa by on sie zmienil i nauczyl zyc z druga osoba, nie mam absolutnie w nim zadnego wsparcia, nie moge podzielic sie z nim jakimis przeyciami, bo zaraz je konczy jakims glupim tekstem. nie wiem juz co mam zrobic, by jakos wplynac na niego, odczuwam po prostu zerowe zaangazowani ei obojetnosc. ja przestaje byc szczesliwa. bo czuje jakbym zyla obok niego a nie z nim, jako czlowiekiem. Nie wiem czy tacy sa faceci? ze sie zyje sie obok nich? chcialabym miec w nim wsparcie i zeby zwiazek jakos zyl, zebysmy mieli wsp[olne chwile, chcialabym czuc ze mu na mnie zalezy. a tego nie czuje. co mam zrobic, zeby dowiedziec sie co jest nie tak, pytalam go, on mowi ze nie rozumie o co mi chodzi, nie wie, ze przesadzam, albo zwala wine na mnie od razu :((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować