Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bianka______25______

Kolezanki z Chicago poszukiwane

Polecane posty

Gość hi to znowu ja ta z itaska
jaka dziewczyna? ja tutaj przesiaduje kazdego dnia i nie trafilam jeszcze na to, o czym piszecie?

Gość gość
Nie wiem jaka. Jest bardzo wylgarna. Cieżko wyczuć o co jej chodzi :p grasuje po topikach "stanowych".

mam w miare sporo kolezanek, ale ostatnio kazdy zmeczony i przepracowany, a to nowa milosc, szkola, praca itd. Ja jestem osoba towarzyska, ale nie bede tez gonic za ludzmi. Staram sie regularnie oddzywac do moich znajomych jednak, gdy widze ze to jest tylko z mojej strony inicjatywa to wtedy ,, wycofuje sie , szukajac innej bratniej duszy "

Gość gość
To tak jak ja :) jesli tylko ja dzwonię i pierwsza pragnę kontaktu tomów nie tak. Nie ukrywam takiej znajomosci ale ograniczam.

Gość gość
Urywam

Ja tez nie urywam, ale ograniczam...Nie mam tez regul ustalonych, ze np nie moge dwa razy pod rzad zadzwonic do tej samej osoby :) Jestem wyrozumiala i tolerancyjna. Daje innym duzy kredyt zaufania. Potrafie zrozumiec zmeczenie praca i nowa milosc ( gdy chce sie spedzac czas tylko z ta osoba) Jednak ja mialam zawsze czas dla innych. Dzwonie do tych kolezanek pod rzad drugi raz, trzeci , piaty, dziesiaty. Potem jednak przychodzi cos takiego u mnie , ze trace zainteresowanie, u niektorych juz na stale.

(...) , ze trace zainteresowanie niektorymi juz na stale.

Gość gość
up

Gość gość
Yes :)

Gość ja tez jestemzzz
Chicago. Ciekawe ilee nas jest na tym portalu

Gość ja tez jestemzzz
o tej porze to pewnie powinni ludzie tu byc ( chociaz niekoniecznie , bo weekend)

Gość Bianka_____25_____
Dawno tutaj nie wchodzilam, bo nie mialam czasu. Mile zaskoczenie, ze temat sie ruszyl :) Kolezanko z Itasca: dlugo juz w USA? Bo ja dopiero 2.5 roku. Co porabiacie na co dzien dziewczyny?

Gość gość
Pozdrowionka z północy Chicago. Jeszcze jedna 40tka.

Mieszkam juz kilka lat tutaj. Niestety, ale wciaz sprzatam domki. Bede sie starala o zielona karte w tym roku, wiec moze zmienie kiedys zawod. Co Wy porabiacie na codzien?

Gość buffalo grove
hej, jestem juz tutaj troche. jestem dentystka. Na razie nie narzekam..chyba ze na te ostatnie mrozy:)

Gość buffalo grove
aha, mam 35 lat.

Gość gość
Jester w USA 10 lat. ale nie w Chicago. Inzynier.

Gość Bianka____25_____
Kolezanko z Itasca: podaj moze e-mail to napisze do Ciebie na priv :) Dziewczyny jest nas coraz wiecej :)

super :) zaloze jutro nowy email, ( mam email z moim imieniem i nazwiskiem i nie chce go upubliczniac) dzisiaj jestem padnieta, dopiero wrocilam do domu

Gość gość
No to masz zycie ja pierd....sprzatanie na domkach, wstyd! Tak to juz jest nie masz zielonej karty to zyjesz jak szczur.A gdzie jest jakas duma? Ambicja? Itd

Gość gość
Do bufalo grove nie szukaj na tym topicu znajomosci nie widzisz ze to nie wyedukowana nizina ktora sprzata na domkach hihihi one ci zazdroszcza edukacji.

przynajmniej mam pieniadze,. Ty chyba bezrobotny i bez pieniedzy?

Gość gość
Taaaa to sobie tlumacz.Nie kazdy zyje w USA jak szczur bez wizy itd. Ja mam swoja do 2024:)good luck

Gość gość
Typowa Polska mentalnosc***plytkie myslenie.Duzo mlodych ludzi ma ambicje tutaj I chodzi do szkol wiesz zeby wlasnie nie sprzatac po kims jak Ty;)

Gość gość
Do tej: hi to znowu ja ta z itaska JAKIE $? Za co? za sprzatanie? Buhaha

witam Was ! ja tez sprzatam , ale chodze do szkoly , by robic cos innego. Coz tacy geniusze robia na tym forum jak wy? Tutaj trzeba byc wyjatkowo zdolnym w czyms, aby zarabiac dobre pieniadze. Wszystko inne niestety zarobkami nie przebije pracy fizycznej. Nie mam na mysli super zawodow z wyzszej polki typu adwokat, lekarz ...Pojscie do biura , praca w banku w okienku sa to kwoty okolo 8-10 na godzine. Za sprzatanie licza sobie nawet $40 , chociaz ja za bardzo nie wierze tym , co sie chwala ze tyle zarabiaja na godzine. Powiedzmy, ze gorna granica to juz w tej chwili $28... teraz sie zastanawiam jaki sens ma chodzenie do szkoly , placenie za nia kilkanascie tysiecy , a pozniej zarabianie 10 na godzine :( widzialam ostatnio ogloszenie i zarobki wlasnie w tej cenie.

czy tacy geniusze, ktorzy chodza do szkoly maja czas na przesiadywanie na kafe? nie sadze... Moi znajomi, caly czas przesiaduja nad ksiazkami ( ci ktorzy ucza sie na te ,, bardziej platne zawody<<... coz, wydaje mi sie, ze wy szczurki piszecie z jakiejs zapyzialej biblioteczki w Polsce, bo nawet was nie stac na internet w telefonie

wiza do 2024 --- te osoby, ktore tu mieszkaja to wiedza o co chodzi... Do 2024 to ty mozesz miec wize turystczna. Tempa istoto, to oznacza , ze do tego roku mozesz przekroczyc granice . Tutaj mozesz byc gora pol roku legalnie, ewentualnie potem przedluzyc sobie ja o kolejne pol roku. Mozesz zmienic ja na inna wize, wiec ta traci waznosc. Wiza studencka jest bezterminowa ( tak dlugo wazna jak chodzi sie do szkoly) Nie rozumiem co ty masz do 2024??? chetnie sie dowiem ...

Gość gość
Scarlettoja---> a co cie to obchodzi glupia c*****kto kiedy I jak sie uczy albo do kiedy ma wize??lol