Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michałkowo

czy on mnie nie chce?

Polecane posty

Gość michałkowo

Złamałam nogę, facet, mój były adorator codziennie dzwoni, przychodzi do mnie, bardzo mi pomaga , wygląda na zainteresowanego. Nawet momentami wydaje się zazdrosny o innych. Dzisiaj też dzwonił, powiedział, że umówił sie z kumplem, który pracuje w knajpie. Mam wrażenie, że on ode mnie ucieka, że szuka przygód, że ma mnie gdzieś. a z drugiej strony troszczy się o mnie, wczoraj trzymał mnie pół wieczoru za ręke. Czy możliwe, że traktuje mnie jak dobra kumelę. Nie rozumiem go

Oj chce Cię, bo się troszczy o Ciebie i to bardzo :) Facet bezinteresownie by się tak nie zachowywał.

Gość michałkowo
myśle, że on chce tylko zrobic dobre wrażenie. powiedział, że bym do niego dzwoniła , za każdym razem, kiedy potrzebuje pomocy, ale jednocześnie nie ciągnie go do mnie mysle, że on nie wie, czego chce

Napisz mu że chcesz by był przy Tobie zobaczysz jak zareaguje.

Gość michałkowo
zrobię z siebie głupka, facet, który chciałby byc ze mną, byłby tu a nie latał po knajpach i szukał dla mnie to dziwne, że woli spędzac wieczór z kumplem niz ze mna

Gość michałkowo
on nie jest nieśmiałym nastolatkiem, tylko niezdecydowanym facetem po 30-tce, któremu kobiety przewróciły w głowie

Z takim tokiem myślenia to go napewno mieć nie będziesz.Pisz do niego.

Gość michałkowo
Mansur wiem, że masz dobre intencje, ale ja sie juz raz sparzyłam kiedy byliśmy ze soba parę miesięcy temu, nie wyszło nam, bo on sie czuł przytłoczony, ostatnie co mogę zrobic to do niego napisać wszystko, co sie dzieje przez ostatnie tygodnie wynika tylko i wyłącznie z jego inicjatywy muszę mu dać czas i wolność

Gość pomaga moze nie do końca
bezinteresownie ale jednak teraz faceci nawet małych gestów pomocy nie okazuja potrafia tylko brac moze to tylko przyjazn a moze kochanie czas

Gość michałkowo
moze i tak jest jak mówisz cenie sobie jego pomoc i nie czas mysleć o tym, czego on chce czas pokazei

Gość ninrhbf
No chyba z Tobą jest coś nie tak... Spędza z Tobą kupę czasu... Wychodzi sobie po prostu z kumplem, a Ty problemy od razu robisz.... I pisze Ci to kobieta.. Nie dziwie się, że wcześniej czuł się przytłoczony...

Gość michałkowo
ale my nie jestesmy ze sobą wczoraj jak tylko przyszedł, chyba z 5 razy mówił, że musi iśc, ostatecznie wyszedł o 2 w nocy

Gość ninrhbf
No, ale czego Ty od niego oczekujesz?? Byliście już razem. Zamknij ten rozdział. On chce być miły, pomaga Ci. Mi się wydaje, że raczej nie ma w stosunku do Ciebie poważnych planów. Po prostu Cię lubi.

Gość michałkowo
ok masz rację, lubi mnie i chętnie mi pomaga, a w weekendy jak kazdy rasowy samiec wyrusza na polowanie...

Gość ciekawińska
odezwał się dzisiaj?

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pewnie przygruchał sobie coś na chatę, przecież o to mu chodziło...