Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ela z Mazur

Indie z alfą

Polecane posty

Gość Ela z Mazur

Alfa Star startuje z wycieczkami do Indii. Warto sprawdzić ich ofertę, bo wydaje się ciekawa. Wiem, że oferują trzy programy - jeden to Indie południowe, czyli Kerala, moim zdaniem najciekawszy stan Indii, jest też tzw. Złoty Trójkąt - Dżajpur, Agra i Delhi. O ile dobrze pamiętam też Riszikesz, idealne miejsce, żeby wyciszyć się, poćwiczyć jogę, pospacerować po górach.

Gość maniana 11
ta i załapać syfa sama nie potrafisz sobie zorganizować indie są tanie!

Gość CHARLES Z GITARĄ
Polecam wybrać się bez biura podróży, samemu. Mieszkałem tam 3 miesiące, niezwykłe przeżycie, poza tym polecam Pakistan i Iran, też bez biura podróży. To jest inny świat, otwiera nowe horyzonty umysłowe

Gość jaga.ja
Oczywiście wiele plusów płynie z samodzielnie zorganizowanej wycieczki. Jednak przyznam, że mnie by się już po prostu nie chciało tego organizować. Wolę iść do biura, zapłacić za wszystko i niczym się już nie przejmować. Ja w czasie urlopu chcę odpocząć przede wszystkim umysłowo, więc nie chciałoby mi się rozwiązywać choć najmniejszych problemów. Dlatego dla mnie wyjazd z biurem to jedyna opcja, a Alfa Star to fajny organizator, więc nie bałabym się z nimi jechać.