Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hadouken2

CZY 15 cm to idealny rozmiar członka?

Polecane posty

Gość Hadouken2
"Ja mam 16 cm" - a jak mierzysz te 16 cm ? Na stojąco od góry linijką bez dociskania do kości łonowej ? Tak to ja mam 12 cm. Na siedząco mam już 14 cm - więc widzisz że rozmiary tego samego czlonka są różne. Dziewczyny jeszcze po swojemu każda inaczej 'mierzy na oko' i tak powstają legendy o idealnym członku.

Gość zydlewsli
grymaskaa Jak się ma już te 45 latek i bioderka się rozrosły do niewyobrażalnych rozmiarów no to trudno żeby Cię taki kutasek zadowolił

Gość Hadouken2
Każdy mierzy tego członka inaczej tylko sztuczka polega na tym że komunikujemy się tym samym językiem i tym samym systemem miar stad sie biora kompleksy. Robiono badania medyczne dla usystematyzowania wyników w meksyku jeden lekarz mierzyl kolesiom i wyszla mu średnia 14,9 cm. Ale ten wynik też nie pokazuje rzeczywistych wyników dla całego świata.

Gość Hadouken2
...poza tym w tym meksyku mierzył tylko dla 300 kolesi.

Gość zydlewsli
Daj sobie na luz z tym mierzeniem członka i z rozmiarami . Kobieta i tak jest tylko wrażliwa na bodźce przy wejściu do pochwy , dalej nie jest już tak czuła , Kobietę doprowadzisz do orgamu nawet jej nie wsadzając kutaska , wystarczy ją odpowiednio nim posmyrać po piczce

Gość Hadouken2
Ja mam obsesje na punkcie 15 cm i mialem natrętne mysli przez około rok, samobojcze mysli itd. teraz powoli z tego wychodzę , ale mam wciąż lęk że 15 cm to minimum. bylem na terapii przez to

Gość Hadouken2
....samobojcze mysli nie z powodu ze brakuje mi 1 cm do 15 cm (bo mam 14) tylko z powodu natretnych mysli wlasnie. to jest nie do wytrzymania prawie

Gość Hadouken2
Musze przyznać że ta cala obsesja troche mi rozjebała życie , zapomnialem o marzeniach tylko walczylem zeby przeżyć to kurewstwo, jest coraz lepiej . zaczelo sie od kafeterii wlasnie i czytania opnii na temat idealnego czlonka a to polaczone z czwiczeniami powiekszajacymi ktore robilem przez 4 lata. Do choroby nie doprowadzi samo myslenie na przyklad ze masz krzywy nos choroba sie zaczyna po tym jak zrobisz jedna operacje plastyczna tego nosa a potem druga to jest choroba

Gość Poznam czułego faceta 35+
To jest mała taka kutasina :)

Gość mnbvcx34
U mnie dlugosc jest nie wazna,najwazniejsza jest pracowitosc,co z tego ze ma 25cm, jak po 3 min juz flak,a ja potrzebuje go miec w sobie min 30 min sprawnego ruchliwego i sztywnego

Gość Hadouken2
.

Gość Hadouken2
'U mnie dlugosc jest nie wazna,najwazniejsza jest pracowitosc,co z tego ze ma 25cm, jak po 3 min juz flak,a ja potrzebuje go miec w sobie min 30 min sprawnego ruchliwego i sztywnego' - zdaje sie że już to czytałem 100 razy . Dlaczego zakładasz że 25 cm to po 3 min od razu bedzie flak?

Gość Hadouken2
.

Gość Hadouken2
.

Gość Brat Pit
ja jestem członkiem,,,,,,---- jednej partii, i mam 180cm. myśle, ze to wystarczające.

Gość Hadouken2
Nie polecam tego powiększania, może siąść na psyche jak operacje plastyczne.

Gość Opórpoprogps
Też mam tyle tragedia, minimum 20cm

Gość Opórpoprogps
Minimum 20by mieć dziewczynę, chyba że pogodzisz się z tym że będzie lazic na boki

Gość fdgsfty89
a co sie tak uczepiłes właściwego mierzenia? ja nikomu członków nie mierzę, nie mam pojęcia ile facet ma cm, ale wystarczy rzut oka i widzisz, że mały, przeciętny, duży itd. nie potrzeba nic mierzyć. a jak sie tak piłujesz o każdy dodatkowy mm w zależności od pozycji ciała, to najprawdopodobniej ten twój narząd jest raczej przecietny lub mały

Gość Hadouken2
Małą to ty masz pizde

Gość iyrfkuftglgt
ja tam wolę takie koło 17

Gość Pytam szczerze.
A zrobi ci różnice te 2cm

Gość Pytam szczerze.
Ja mam akurat 16. Jest jakaś różnica w tym 1cm?

Gość Hadouken2
No własnie . Dobre pytanie. Jak piszesz ze lubisz takie 17 cm to jak koleś ma członka 16 cm albo członka 15 cm to poczujesz ten 1 cm za mało albo 2 cm za mało?

Gość Hadouken2
I co później powiesz że sory masz 1 cm za mało nic z tego nie będzie

Gość Pytam szczerze.
Nie poczuje ale suczencja w mozgu informacje ma że rucha ja 17, a nie marne 16

Gość Pytam szczerze.
"sry masz 1cm za mało nic z tego nie będzie" dobre haha, a tak poważnie nie poważnie, ty pytasz laske o zgodę na seks, kiedy wiesz że ci nie da?to ty nie facet ;D