Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek 26 lat

Czy jestem w stanie coś zaoferować dziewczynie? Czy spełniam za mało wymagań?

Polecane posty

Gość Prawiczek 26 lat

Wygląd przeciętny, ale zadbany. Brzydki nie jestem. Studia humanistyczne, praca w korporacji, zarobki - około 2000 zł miesięcznie na rękę. Brak auta i prawa jazdy. Mam swoje zainteresowania, lubię podróżować. Lubię spotykać się z ludźmi, nie ukrywam że przy alkoholu również. Mam poczucie humoru, jestem zabawny, często sarkastyczny i ironiczny. Ubieram się młodzieżowo i na sportowo. Mam niewielkie zakola, noszę okulary. Niestety mieszkam z rodzicami, z braku pieniędzy (mam spore wydatki, prowadzę w domu oddzielną kuchnię i mnóstwo pieniędzy wydaję na jedzenie). Nie utrzymałbym się sam, poza tym nie wyobrażam sobie życia bez zmywarki, elektrycznego piekarnika, elektrycznego czajnika i innych rzeczy, które pochłaniają sporo prądu i generują koszta w postaci rachunków. Nie wyobrażam sobie też życia bez smartfona z internetem. Poza tym mam niestety cerę trądzikową, a leczenie kosztuje. Do tego mam obsesję na punkcie ładnych zębów i minimum co pół roku robię scaling, a raz w roku piaskowanie. Sporo pieniędzy przepuszczam na pierdoły, nie jestem z tych co zacisną pasa i będą się żywić pasztetową, żeby kupić samochód i mieszkanie. Dodatkowo bardzo dbam o zdrowie, zależy mi na utrzymaniu młodego wyglądu, nie wyobrażam sobie wyglądać jak spracowany i zharowany pracujący po 12 godzin dziennie facet, który nawet nie ma czasu się golić i iść do fryzjera oraz nie dosypia po nocach. Czy jakaś dziewczyna byłaby w stanie zaakceptować kogoś takiego jak ja, na dodatek wiedząc że jestem prawiczkiem? Dodam, że raczej nie jestem pustakiem, staram się innym pomagać i ich wspierać, czytam książki

Gość Anna Natalia
Ten brak prawka i własnego mieszkania (własnościowego) to porażka

Gość raczej wygladasz na pustaka
na pierwszy rzut oka, sorry, dla mnie nie spelniasz zadnych moich wymagan i nie jestes w stanie nic mi zaoferowac, jestes zapatrzony w siebie i wygodne zycie, niewiele kobiecie po kims takim, mi na pewno nic, ja bym takiego nie zaakceptowala, co innego cenie w mezczyznie. ale zycze powodzenia moze w mlodszych od siebie, gimnazjum, liceum takie niedojrzale dziewczyny cenia wyglad, zabawe i wygody. pozdrawiam;) cenie szczerosc.

Gość nie spełniasz wymagań
bo jesteś prawiczkiem

Gość dla mnieeeeeeeeeeeee
to ze prawik nie przeszkadza, bez roznicy, podobnie jak brak prawka i auta, studia, praca, zarobki, malo istotne, razace u ciebie jest narcyzm, wiec u mnie tez odpadasz

masz 26 lat i mieszkasz z rodzicami... Nie jestes w stanie się sam utrzymać, bo rozpierdzielasz kasę na pierdoły, które są Ci do życia niezbędne? xD Wiesz, z Twojego opisu wynika, że jesteś rozpieszczonym, egoistycznym facetem, z którym raczej żadna laska się by związać nie chciala. :))

Gość glowe daje,
ze jak zdobedziesz auto, prawko i mieszkanie wlasnosciowe to nagle staniesz sie atrakcyjny dla kobiet ktore obecnie pluja na ciebie

Gość prawiki są tutej
na co ci piękny uśmiech jak jesteś prawikson.

Gość racja racja racja sw.
Inoue - 200% racji, rozpieszczone z niego dziecko, co on moze dac kobiecie? najpierw musi dorosnac do doroslego zycia, a to dluga droga u niego.

Gość Prawiczek 26 lat
Narcyz? Po prostu aspiruję do życia jak klasa średnia. Nie jestem też egoistą i nie jestem w siebie zapatrzony. A kto nie lubi wygody?

Gość Prawiczek 26 lat
A może mógłbym dziewczynie zaoferować uczucie i troskę, a także wspólne tematy do rozmowy, czułość itp.?

Gość Prawiczek 26 lat
Poza tym wizyty u dermatologa, leki, peelingi kosztują

"Nie jestem z tych co zacisną pasa i będą się żywić pasztetową, żeby kupić samochód i mieszkanie" Już cię lubię :D

Gość dziś na pomarańczowo
wystarczy, że rozwalasz kasę na bzdury, nie umiesz oszczędzać, nie potrafisz żyć bez tony elektroniki i nie masz zamiaru wynieść się od rodziców. to cię skreśla. dla mnie facet może nie mieć prawka, auta, może mieszkać z rodzicami, może być nawet bezrobotny. pod warunkiem , że dąży do zmian, naprawdę się stara, ma jakiś plan na przyszłość i próbuje go realizować. no i nie ma kompletnego zajoba na punkcie żarcia, dbania o wygląd i pryszczy.

Gość Prawiczek 26 lat
Pryszczatego faceta o niezdrowym wyglądzie to żadna fajna dziewczyna nie zechce. Wyniósłbym się od rodziców, ale żeby zamieszkać z dziewczyną. Nie zamierzam wynajmować pokoju u jakiejś emerytki za ponad 1000 zł

Gość Prawiczek 26 lat
Gdybym nie leczył trądziku to bym wyglądał jak trędowaty. A oszczędności czasem zdarzało mi się mieć po kilka tysięcy. Zdarza mi się kupić porządną kurtkę czy za kilka stów, ale żeby chodzić w niej parę lat

Gość Prawiczek 26 lat
Poza tym obawiam się, że kobietę może odstraszać bycie prawiczkiem. Niestety uważam, że prawiczek o nienagannej aparycji zwykle jest kimś mocno wymagającym, szukającym ślicznotki

Gość Prawiczek 26 lat
Generalnie fajnie mieć stałą pracę i żyć jak bananowy student

Gość pyk pyk pyk pyku pyku
pyk

Gość staryy
praca w korporacji jako kto? bo najgorszy u faceta jest brak wizji,pasji i AMBICJI zeby osiagnac cos wiwcej niz 2 tys w korpo jako korpo-smieć.masz ambicje?podejmujesz jakies dzialania,zeby je zrealizowac?

Gość staryy
a jak leczysz ten tradzik i czym,ze tyle kasy to pozera?ciekawi mnie to,bo tez mam tradzik

Gość nawet dziewczyna brzydka
i niewyksztalcona moze wolec prostego nieatrakcyjnego robotnika od takiego narcyza

Gość Prawiczek 26 lat
Chcę być biurowym specjalistą. A leczenie trądziku to leki, peelingi (czasem peeling wynosi 200 zł), prywatne wizyty u dermatologa.Poza tym niektóre blizny lepiej usunąć krioterapią albo elektrochirurgią

Gość Prawiczek 26 lat
Mam akurat pasję, ale nie jest związana z moim zawodem. Nie zamierzam też wyjeżdżać do Anglii na zmywak, żeby zarabiać lepiej. Od zawsze chciałem iść na studia, nie iść do wojska i mieć pracę w biurze

Gość Prawiczek 26 lat
Nie piję w ten weekend, więc mogę się poużalać nad sobą

Gość ciekawa jestem czy
biurowy specjalista:D

Gość Prawiczek 26 lat
Poza tym wkurza mnie bycie prawiczkiem i dzisiaj wyć mi się chcę, boję się że nie spełniłbym wymagań żadnej dziewczyny i na dodatek nie poradził sobie w łóżku

Gość a o czym ty mozesz
rozmowy zaoferowac dziewczynie ? o twoich egoizmie? o twoim materializmie? twoim wygodnictwie? o twoim wygladzie? o pierdolach na jakie wydasz kase? czy twoim narcyzmie? zal.pl ... ale rozpieszczony bachor z ciebie, widac ze nie znasz zycia

Gość staryy
a propos tego tradziku to co ci pomaga?daj jakies rady.