Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek 26 lat

Czy jestem w stanie coś zaoferować dziewczynie? Czy spełniam za mało wymagań?

Polecane posty

Gość jezuuuu jaki jestes PŁYTKI
🖐️

Gość staryy
i co to jest biurowy specjalista i czego chcesz co nie ejst zwiazane z twoim zawodem?ocenie czy to moze zaimponowac jakiejs kobiecie choc troche

lepiej radz sie ludzi w realu ktrorzy Ciebiue znaja a nie z kafe juz na tamtym twoim topiku wiekszosc Cie zjechala po co Ci to? nie poznasz nikogo piszac to co piszesz-tego mozesz byc pewien co do poradzenia sobie w lozku-nie znajdziesz sie w tym lozku to sie nie dowiesz nigdy czy dalbys sobie rade moze i nie dasz za 1 razem, ale od czego sa kolejne?

Gość zdecydowanie nie jestes
w moim typie. skreslam cie za charakter 🖐️

Gość Prawiczek 26 lat
Płytki? Po prostu się realizuję na różnych płaszczyznach. Biorę z życia garściami. Co do trądziku to różne leki, no i peelingi. Stosuję też olej kokosowy, no i dbam o dietę

Gość staryy
no ale bardziej konkretnie jakie leki i jak stosujesz olej kokosowy i jaką diete?

Gość Prawiczek 26 lat
Coś czuję, że tak jak wiele rzeczy manualnych mi nie wychodziło, tak i z seksem byłyby problemy, bo w wielu sytuacjach wychodzi moja niezdarność

Gość Prawiczek 26 lat
Nie pamiętam nazwy tych leków, bo aktualnie od kilku miesięcy to zarzuciłem, bo chcę dać skórze odpocząć, wiecznie podrażniona od leków skóra to nie jest przyjemne uczucie, a aktualnie smaruję się maścią na blizny

Gość Prawiczek 26 lat
Olejem kokosowym smaruję twarz

Gość ty jestes slepy czy tepy ?
na jakich roznych plaszczyznach ? na pierwszym miejscu u ciebie jest wyglad i wciaz o nim gadasz, zwykla u ciebie proznosc, rozpieszczenie przez rodzicow ... chcesz nadrobic wygladem wszelkie braki, tylko to dziala na chwile

Gość Prawiczek 26 lat
Nie tylko wygląd, a także reprezentowanie sobą czegoś. Poza tym bez wyglądu nie ma powodzenia. Dla w miarę ładnych dziewczyn jednak liczy się prezencja i to żeby facet nie był obciachowy

Gość Prawiczek 26 lat
Mając pryszcze jak wulkany gówno bym zdziałał z dziewczynami. Dzięki temu, że dbam o wygląd mogę się obracać w towarzystwie całkiem ładnych i modnych dziewczyn. Inaczej to by mi zostały panny z oazy w rozciągniętych swetrach

Gość Prawiczek 26 lat
A żadna intelektualistka mi niepotrzebna. Starczy jakaś dresiara, która chodzi na solarium i na fitness, nosi bluzki z gołym brzuchem i ma balejaż :D

Gość lolzzz
co to kurwa jes biurowy specjalista

Gość Prawiczek 26 lat
Ktoś kto np. przygotowuje ważne dokumenty, odpowiada za kontakty z kontrahentami i ma ciepłą posadkę

Gość co mnie to obchodzi
przykro mi,ale nieatrakcyjny z ciebie typek.nie potrafisz nawet skonkretyzować,co lubisz,jakie masz ambicje,plany.Chodzisz do jakiejś biurowej pracy dla byle idioty (sądząc po zarobkach),tłumaczysz się,dlaczego nie chcesz się wynieść od rodziców ani ruszyć dupy żeby coś osiągnąć.prawda jest taka,że kobieta szuka kogoś, kto zatroszczy się o nią w jakikolwiek sposób, nie mówię,że materialnie,a ty jesteś zbyt zajęty troszczeniem się o siebie i swoim wygodnym stylem życia na koszt mamusi.

Gość co mnie to obchodzi
co ty konkretnie robisz w tej korporacji??

Gość co mnie to obchodzi
i dla mnie jest jakas totalną abstrakcją,że jestes wciaz prawiczkiem w tym wieku.albo jestes bardzo brzydki (trądzik nie jest taki zly,jesli reszta ciala jakoś wygląda) albo totalnie irytujący,bo przeciez jakas pijana laska by cie chciała jakbyś reprezentował chociaż przeciętny poziom.

Gość Prawiczek 26 lat
Było parę chętnych, ale nie czułem się gotowy, a wychodzenie przez nie z inicjatywą było dla mnie krępujące. Kiedyś nie byłem piękny, ale z czasem wyładniałem. A co do pracy - skończyłem takie studia, że albo praca typowo biurowa albo fizyczna. Chciałbym się rozwijać, tyle że w mojej branży rozwój raczej gwarantują bardziej techniczne studia

Gość Prawiczek 26 lat
Zresztą nie wyobrażam sobie stracić cnoty z panną, która mi się nie podoba

Gość stylish29
bede szczera- prawictwo mi nie przeszkadza, brak wlasnego mieszkania tez nie, delikatny tradzik i okulary rowniez (pod warunkiem ze te okulary sa gustowne i pasuja do twojej twarzy) przeszkadzalo by mi u mojego faceta to ze nie ma prawa jazdy i auta (ja to mam i nie pasowalby mi facet nie zmotoryzowany). troche przeszkadzala by mi fobia na punkcie smartfonow i tego typu rzeczy. to ze o siebie dbasz aby wygladac dobrze to super tak trzymaj. reasumujac raczej bym sie z toba nie zwiazala dlatego ze ja wole facetow bardziej "starodawnych" ktorzych pasja jest np majsterkowanie przy samochodzie, sport zamiast smartfonowanie. poza tym uwazam ze facet powinien dbac o kobiete w sensie motoryzacji- przyjechac do niej, odwiezc ja itp. sa oczywiscie rozne typy kobiet i nie jednej bedziesz pasowal w 100%

Gość a mi szkoda
kurczę, z tego, co opowiadasz, to byłbyś fajny na kolegę-geja :( tak mi się wydaje, że większość kobiet, to albo szuka sobie takiego faceta, co to przynajmniej się wydaje, że będzie oparciem, zapewni byt, przyniesie mięso do jaskini, itd; albo - jest jakiś pojechany: wariat, artysta, zaburzony psychicznie, itd... a tak, jak o sobie opowiadasz, to jakiejś licealistce albo studentce pierwszych lat może mógłbyś się spodobać? szukaj wśród dużo młodszych od siebie dziewczyn po prostu

Gość Prawiczek 26 lat
Co do sportu to tylko siłownia. Jaram się muskulaturą, niekoniecznie sprawnością i umiejętnościami manualnymi

Gość Prawiczek 26 lat
Zawsze chciałem być jak męscy podrywacze z klubów, muskularni i przystojni

Gość 4365yh56
Bycie prawiczkiem skreśla Cie całkowicie. Musisz załatwić prostytutkę albo panienkę z klubu by mieć szanse na dziewczynę do one chcą tylko doświadczonych.

Gość wiercidelko
Co do trądziku to zbadaj sobie nerki, zrób sobie jakiś detoks (jest wiele tanich sposobów na bezpieczny i zdrowy detoks) i wcinaj sporo witaminy C oraz innych antyutleniaczy. Trądzik jest objawem zatrucia organizumu toksynami lub metalami ciężkimi i organizm ma problem z usunięciem ich głownymi drogami wydalniczymi dlatego próbuje wypychać te toksyny przez skórę. Po drugie przestań ubierać się na codzień młodzieżowo i sportowo. Sporoto należy się ubierać do uprawiania sportu. Dobrej jakości, w dobrym lub nawet bardzo dobrym stanie ciuchy klasyczne na codzieć można kupić w szmateksach. Nikt nie musi wiedzieć, że kupujesz ciuchy w szmateksach. Wydatek na siłownię można zredukować ćwicząc z ciężarem całego ciała, można w ten sposób zbudować imponującą, żelazną muskulaturę budują przy okazji praktyczną sprawność. Pomijanie sprawności i ćwiczenie dla samej muskulatury to bezsens. Jeśli już to bardziej zaimponujesz kobiecie sprawnością niż muskułami. Muskuły sa po to, aby poruszać ciałem, a nie na wystawę. Sprawność i gibkość baaaardzo przydaje się w seksie. Hasło - kalistetyka. Po trzecie wydawanie z głową nie oznacza, że nie masz czerpać z życia garściami. To co w życiu jest najlepsze zawsze jest za darmo. Nie można podbudować swojej samooceny wydawaniem pieniędzy na niepotrzebne pierdoły. Po czwarte nie wciskaj ciemnoty, że było parę chętnych, bo nie było. Każdy facet jak ma okazję to skorzysta z napalonej babki chyba, że ma problemy ze sobą. 5. Nie posiadanie auta to plus. Samochód oprócz tego, ze kosztuje to kosztuje też dodatkowo. Nie tylko ubezpieczenia, ale czas na rejestrację, na przegląd, czas na obsługę auta (myjnia, wymiana oleju), czas na stanie w korkach (w autobusie można czytać), szukanie miejsca do parkowania i opłaty parkingowe, nerwy, że ktoś ukradnie, trzeba ciągle uważać na fotoradary. Dopóki samochód nie jest niezbędny nie ma sensu go kupować. Tym samym eliminujesz wszytkie laski, które chcą mieć szofera, a nie mężczyznę i mają potęcjał do tycia w przyszłości oraz nie lubią dbać o formę. 6. Facet jest obciachowy wtedy, kiedy wstydzi się swojej osoby, zainteresowań, stylu ubierania (imho facet ubirający się na codzień na sportowo jest obciachowy). Nazywamy to brakiem pewności siebie. Konformiści nie pociągają kobiet, ale mężczyźni którzy łamią reguły i zasady (nie prawo) i robią to nie dla szpanu, ale dlatego, że nie dbają o to co myślą o nich inni i tak im wygodnie. 7. Przesiadywanie przed smartfonem zastąp książką. Dzięki książkom możesz zyskać doświadczenie, wiedzę i wykorzystać to praktycznie w życiu. Sprawdzanie statusów ludzi na fejsie jest spowodowane głębokim brakiem pewności siebie i niską samooceną.

Gość wiercidelko
Poczucie humuru jest w porządku, ale bycie zabawnym już nie. Dziewczyny lubią zabawnych facetów, ale nie tak jakbyś chciał, aby lubiły ciebie. Nie bądź małpą cyrkową.

Gość lamota numero 5
Anna Natalia ,a co ty jesteś w stanie zaoferować facetowi oprócz dwójki dzieci z poprzednich związków?

Gość Prawiczek 26 lat
Czytam książki. Ubranie tzw. eleganckie mnie postarza. A te chętne to raczej chciały relacji głębszej a nie seksu. To były wrażliwe dziewczyny