Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaaaaama

studia a ciaza

Polecane posty

Gość kaaaaaaaaaaaaama

Hej mam pewien problem. Jestem na 2 roku studiow (2 semestr) i jestem w ciazy. Termin mam na wrzesien. Dostalam indywidualny tok nauczania, wiec mysle ze jakos ta sesje zdam. Moze ktoras tez miala IOSa i powie jak to wyglada w praktyce?? Moim problemem sa kolejne sesje. Po urodzeniu mieszkac bede 400 km od uczelni. I nie wiem jak to pogodzic. Chcialabym wziac dziekanke na rok ale co potem? Moglabym zalatwic sobie znowu IOSa, studiowac zaocznie no ale na mojej uczelni zajecia co w piatki, soboty i niedziele a zarowno ojciec dziecka jak i tesciowie pracuja. Jak rozwiazac ten problem? Dodam ze nie mozemy przeniesc sie do miasta w ktorym stiudiuje, bo wiazalo by sie to ze zmiana pracy mojego narzeczonego, a to nie jest mozliwe. Poza tym nie chce zostac w tym miescie.

Gość adfafd
olej studia

Gość kaaaaaaaaaaaaama
troche mi szkoda bo w tej sesji tak sie meczylam ( nie wiedzialam ze jestem w ciazy) i teraz oleje?

Gość kochanie Ty NIE moje
A myslałas moze o tym zeby zaliczyc ta sesje która bedzie a potem przeniesc sie na studia do miasta w którym mieszka Twój facet?

Gość kaaaaaaaaaaaaama
to nie mozliwe bo on mieszka za granica a ja nie znam na tyle dobrze jezyka

Gość lalale
napewno nie rezygnuj zrób choćby licencjat ! może uda ci się znaleść opiekunkę za małe pieniądze ! ja zrezygnowałam na 2 roku i żałuje bo do tej pory nie wróciłam na studia a dziecko ma już 5 lat , bo są już inne wydatki , obowiązki ! trzymam za ciebie kciuki nie rezygnuj dasz rade ten 1 rok jak sie dziecko urodzi ! nie poddawaj sie