Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudzeeesie

Perfekcyjna Pani Domu

Polecane posty

Gość nudzeeesie

jestescie? Jak dbacie o porzadek przy dzieciach? A tak na marginesie: wlasnie na tvn perfekcyjna pani domu odkurza w dlugiej eleganckiej bialej spodnicy i czarnych szpilach :) dla porownania: ja sprzatam w dresach i najczesciej boso :)

Gość z tym, że ona prowadzi
program w tv, w domu z pewnością w szpilkach nie odkurza

Czy naprawde trzeba instrukcje pisac, jak powinno sie dbac o porządek w domu?No kobiety, zastanowcie sie nad tymi problemami jakie sobie usilnie wyszukujecie

Gość na każdego działa co innegoi
najlepszy jest podział obowiązków a nie, że kobieta tylko ma się zajmowac domem, dziećmi i jeszcze pracowac zawodowo

Gość jestes matka---
no ale jak taki przecietny polaczek siedzi po 8-10 h w pracy a przecietna kura domowa w domu i z 3-5h na kafeterii no to o jakim podziale obowiazkow piszesz? facet ma przyjsc z pracy i jeszcze odkurzac?czy nastepne kilka godzin ma chlop na kafeterii siedziec.

Gość kkkaaasiiaa
normalnie dbamy, ja sprzątam regularnie, na bieżąco. Nigdy nie walają się u mnie sterty prania czy prasowania. Odkurzam codziennie, kurz co drugi dzień. W jeden dzień umyje umywalkę w łazience jak mam chwilę, następny kibel, potem przetrę lustro i tak sie kręci. Rzadko jest tak że whodzę i myje 2 godz łązienkę czy kuchnię. U mnie sprawdza sie metoda małych kroczków. Generalnie zawsze mam czysto, niezapowiedziani goście nie są problemem.

Gość na każdego działa co innegoi
jestes matka - nie bylo tu mowy o kurach domowych, tlyko ogólnie o kobietach. A poza ty co? facet nie może dywanu odkurzyć? naprawde służące z siebie robicie

Gość kokuullka
moje dziecko boi się odkurzacza-ma rok, więc częsciej traktuję podłogę mokrym płaskim mopem. Jak sprzatam, jeszcze zazwyczaj w piżamie, mam skarpety na nogach- nie szpilki- czy mam posprzątane, nigdy tak jakbym chciała. Czasmi najzwyczajniej nie chce mi się, wolę wyjść na spacer, lub inaczej spożytkować czas z dzieckiem. Ewentualnie wziąc kubek kawy i chwilkę posiedzieć przed tv. Tak zdarza mnie się być nieperfekcyjną Panią domu. Zreszta u mnie mąż lepiej sprząta, tylko trudniej go zagonić:)