Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawa dla mało mądrych

związki nie są do niczego potrzebne.

Polecane posty

Gość same wybieracie jakiś kretynów
a później wielkie żale, że wszyscy faceci są źli. Tyle samo kobiet i mężczyzn jest złych już nie wybielajcie się.

Gość fdbfgfgg
''Nieważne, że tak naprawdę gardzi swoją kobietą, ma ją za głupszą i gorszą,'' większość kobiet dobrowolnie bierze sobie na partnera faceta na wyższym poziomie intelektualnym i finansowym ,dobrowolnie stając się w związku tym gorszym. i oczywiście na każdą kobietę jak i na każdego faceta przypada i tysiące głupszych i gorszych i kobiet i mężczyzn, tak w związku zwykle facet wykazuje się większą ilością pozytywnych cech ale jeśli porównamy TYLKO DWIE OSOBY W konkretnej parze. oczywiście wynika to z tego ze kobieta ma większy dostęp do sexu od faceta przez co ma większe pole do wyboru-wbrew pozorom facet rzadko ma kobietę w swoim typie. Z tego tez powodu ze kobieta ma większy dostęp do sexu i to ona jest zwykle zdobywana i przebiera w facetach ,to u kobiet ceni się cnotliwość i potępia rozwiązłość. u facetów jest oczywiście na odwrót ,z racji ze to facet zdobywa kobietę i to on musi się wykazać ceni się u niego zdobycie wiele partnerek a wyśmiewa np. wiekowe prawnictwo. Z tego powodu tez powodu ze kobieta ma możliwość wyboru partnera obdarzonego większą ilością pozytywnych cech takich jak zaradność ,poczucie humoru przebojowość ,wyższy status materialny itd. i taka sytuacja jest kobiecie jak najbardziej na rękę nie tylko w kwestii finansowej kobieta np. może być nieśmiała, za to facet za nią wykaże się w towarzystwie itd. pomyśl np. ile znasz zawiasków gdzie to kobieta np. więcej zarabia od faceta, i nie mowie tu o przerysowanym związku ,,pani prezes i menel,, ale np. Kobieta chirurg z zarobkami ok.10 tyś i nauczyciel z 3 tys.....a teraz na odwrót? a co do sex 'u to w moim otoczeniu dziewczyny zwykle wcześniej zaczynały od chłopaków współżycie, mają więcej partnerów na koncie(nie mowie tu o dziesiątkach ale zwykle jest to 1-2 więcej) przy tym są zwykle mniej ambitne .Mniej znam na przykład kobiet z jakąś pasją w której się realizuje od mężczyzn ,co nie znaczy ze takich niema -tylko jest mniej -i ni mowie tu koniecznie o kobietach które maja dzieci, rodziny-tylko studentki praktycznie praktycznie bez obowiązków w życiu. a co do obowiązków takich jak pranie sprzątanie czy gotowanie-to oczywiście kobieta się zwykle nimi zajmuje, natomiast facet zwykle bieżę na siebie w życiu prywatnym mniej monotonne ale za to trudniejsze zadania-naprawić,załatwić cos, zrobić remont, zorganizować wyjazd itd..

Gość fdbfgfgg
,, zdarzało mi się w życiu zauroczyć złymi cechami typu buta czy zbytnia pewność siebie,, ,,Ja szukałam w związku wzajemnego zrozumienia i oparcia. Święta naiwności, jak można być tak głupim,,

Gość nb mhjmh
,,jhhjhiu

Gość Roberto987y98
mimo to kocham was dziewczyny, bo dzięki wam świat jest piekny :) bez was byłoby choojowo może w następnym wcieleniu spotkam jakąś porządną, bez tego syndromu

Gość roberto widać kolejny
nick autorki bo tak słodzi, że zrzygać się można

Gość zabawa dla mało mądrych
nie mam co robić, tylko sama sobie odpowiadać i to pod nickiem jednego z nich.

Gość gość
faceci to dno i metr mułu

Gość gość
mężczyźni to śmierdzące, patologiczne gówno w zdecydowanej większości przypadków

Gość gość
kobiety potrafią być bezinteresowne i naprawdę umieją kochać. Facet zawsze udaje - jak napisała autorka: dla ********* To jest ich cel życia i sens zycia. Byle p******** Jak nie z kimś, to choć ze sobą samym. Żaden facet nie umie się tak poświęcać jak kobieta.

Gość gość
zgadzam sie z autorką faceci to podgatunek nie da sie ich zakwalifikowac do ludzi

Gość gość
Znowu ta tepa strzala kolejny top zalozyla :O

Gość gość
Jest sobie taki portal garsoniera, gdzie chlopy wymieniaja opinie o d****ach, ktore w********* Namierzylam tam swego czasu kolege i coz, luski spadly z oczu ostatecznie. Kiedy przeczytalam, jak jedna k***e zrecenzowano nastepujaco "panowie, ona zasluguje na szacunek..." zwatpilam w te plec ostatecznie. Szacunek dla k***y. Bo o******ela tak a nie inaczej, bo pozwala sie osrac, osikac, zatkac wszystkie otwory. Tak, ona zasluguje na szacunek, bo pozwala "panu i wladcy" na wszystko za kase. Nie mam wiecej pytan. Mezczyzni nienawidza kobiet, ale szanuja k***y na godziny.

Gość nikt 40
Nie pije,nie pale,pracuje. nie jest mi obce sprzatanie,pranie,gotowanie,robienie zakupow.Swoja kobiete zawsze komplementowalem i zapewnialem o swoich uczuciac.Pamietam rocznice,urodziny,imieniny,walentynki.Porzucony po 20 latach malzenstwa,a przez pocieszycielke po roku znajomosci.dziekuje za uwage.

Gość gość
a żebyś wiedziała. Mój facet też tam wchodził - mój eks facet. I jeszcze miał pretensję, że to odkryłam, bo on z ciekawości tam się rejestrował i 12 razy wchodził! Szacunek dla dziiiiwek, a brak szacunku dla ukochanej. Standard. Mój to jeszcze o swojej byłej jak miło opowiadał, chociaż go regularnie zdradzała :D Oni widzą tylko "dziury" i nie szukają miłości, tylko stałego dostepu do seksu.

Gość gość
mężczyźni to podgatunek niestety, większość to śmiesznie żałosne istotki z przerośniętym ego