Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak powinni wyglądać wszyscy

Wiecie kto ma idealną figurę?

Polecane posty

Gość tak powinni wyglądać wszyscy

Natalia Oreiro miała idealną figurę, kiedy występowała w "Zbuntowanym aniele". Spójrzcie na odcinek 203 (na plaży): http://www.youtube.com/watch?v=EXQClmhuetk Jakość nie najlepsza, ale przewińcie gdzieś tak do 32-ej minuty. Natalia w bikini... Jest szczupła, ale nie chuda. Ta talia, ten szczupły brzuch, ta pupa... ideał.

Gość prawictwo pospolite191
Idealna może nie , ale trzeba przyznać ze daje rade . Z pewnoscia lepiej od grubych ud Jennif lopez czy beyonce

Gość ;ii
pravik prosze cie nie wklejaj więcej tej brzydkiej szmaty z hemoroidem:o prosze cie rzygac mi sie chce jak ją widze wklejaj inne linki ale nie ją błagam!!!!!!!!!!!!!!!!

Na tym zdjęciu jej figura mi się podoba.

idealne ciało ma laska w mojej stopce ale morde ma brzydką

Gość dfdffgfggg
obejrzalam sobie natalie, faktycznie idealna :) ale teraz juz nie wyglada tak dobrze, wyszla za mąż za starego dziada a zmrchy kolo oczu ma jak 40...

idealna figura to spory biust wąska talia płaski brzuch szerokie biodra wystająca okrągła pupa szczupłe ramiona,łydki krągłe uda oreiro ma małe cycki więc nie może być idealna najlepsze wymiary dla kobiety to 96/60/96 100/65/100 i najlepiej gdyby nie była niższa niż 165 i wyższa niż 170

Gość dfdffgfggg
natalia ma wlasnie spory biust ty slepa dzivo

jesem facetem debilko;o oreiro to cycki A/B dla ciebie to jest duży cycek?w takim razie ty musisz miec wklęsłe

Gość nie mam na dzis pomyslu.,
A/B?! Sama mam takie cycki, jak Natalia i nosze miseczke D. A Natalia ma zaje.. talie, ladnie zaokraglone bioderka i piekna pupe. Wedlug mnie, jej figura to mistrzostwo swiata. Ile ja bym za taka dala..

Gość gość
Ona napewno nie nosi A ani B. Nie znam jej wymiarów, bo na każdej stronie są inne, ale na oko widać, że ma coś koło D. Zaokrąglone biodra, widoczna talia. A to bzdura, że teraz jest brzydka. Wciąż wygląda ładnie. Ale dziwie jej się, że sobie starego dziada wzięła. Najważniejsze, że jej jest w życiu dobrze.

Gość gość
Za młodu Natlia nie była płaska ale D nie miała z pewnością. Duze B / małe C ewentualnie. Ja noszę D i mam większe. Natalii zazdroszczę szerokich bioder. Wymiary ma 91-60-90 wiec piękne.