Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietyniewybierajabezpowodu

Dla mnie facet, ktory nigdy nie mial kobiety przez wiele lat juz sie nie nadaje

Polecane posty

Gość a skoro facet byl krotko
z dziewczynami, a ptoem dal sobie spokoj,bo go oszukiwaly? i przez lata nie szukal nikogo wiecej,jest juz p o30tce. tez go skreslic?

Gość to, że kobiety wiążą się z byl
kim bo nie potrafią być same to nie znaczy, że faceci będą robili to samo. Jak facet się wiąże to wiąże z miłości.

Gość widac jak faceci sa malo
bystrzy, wrecz glupi, mowisz im o czyms a oni o drugim

Gość są naprawdę gorsze
tzn.o czym,piszesz,żebyś nie tknęła,to ja na to,nie tykaj,a o czym tu pisać jeszcze

Gość widac jak faceci sa malo
dlatego nie potrafia zrozumiec kobiet, bo nie umieja sluchac, slysza swoje mysli, wszystko przekrecaja jakby mieli jakas bariere umyslowa... kobieta facetowi mowi co mysli, a on potem ze mu sie wydawalo ze ona myslala co innego, jakby ich pustostan w glowie nie rejestrowal slow innych ludzi ... wciaz to zauwazam u facetow, nie wiem czy sie smiach i zalamac rece

Gość sucha studnia,kochaj mnie
up

Gość ale ja dobrze twoje
myśli zrozumiałem,i odpisuje nie chcesz takich tykać to nie tykaj,co ci można odpowiedzieć

Gość ale ja dobrze twoje
to będzie wyjątkowy szczęściarz,kto się z tobą zwiąże,już mu zazdroszczę,a najbardziej to ewentualnym waszym dzieciom

Gość ale ja dobrze twoje
jest taki ktoś dla ciebie trefny,to co w związku z tym,po prostu jest

Gość ale ja dobrze twoje
no i co w związku z tym,że jest wedug ciebie trefny,ma skądś skoczyć czy jak

Gość gość
Za mną swego czasu same się uganiały ale byłem zbyt nieśmiały. Teraz nie mam czasu ani miejsca by kogoś poznać. Też jestem do odstrzału?

Gość gość
Zbytnie uogólnienie. Ja znam wielu atrakcyjnych facetów którzy woleli poświęcić się karieże i teraz nie dość że przystojni to jeszcze ustawieni. Spora cześć facetów po 30 to najlepsza partia. Koleżanka sobie w brodę pluje że tak szybko się ohajtała

Gość gość
ja bym chętnie takiego wzięła, 30+ :) dla mnie byłby to skarb :)

To nigdy czy przez wiele lat? O.o Ja uważam, że wszystkie tego typu opinie są OK jeśli się ich szczerze trzymamy, bo gdybym nigdy nie miał dziewczyny, to bym istnienie takich kobiet akceptował i tylko miał nadzieję, że na prawdę będą się trzymać ode mnie z dala, a nie, że zrobię karierę i nagle WŁAŚNIE TE KOBIETY będą się do mnie kleić... Gdyby tylko ludzie byli fair, to puste laski, mega petardy dobierałyby się z macho i świat byłby piękny ^^

Gość gość
dziś - a ja rozglądam się za takim "40 plus"- ten byłby skarbem DLA MNIE.

Gość gość
Mam 25 lat i nigdy nie miałem kobiety, dziewczyny. Jedyny związek który by mnie mógł zainteresować, to związek femdom, oparty na uległości, włączając to również sferę seksualną, różne fetysze. Wiem, że takie rzeczy mnie podniecają, bo mam je w sobie od wielu lat i raz miałem interakcję z kobietą, która dawała mi rozkazy, ale to była terapeutka i mnie to podniecało. Także, tylko taki związek mógłby mnie zainteresować.

Prawiczki i femdom są nierozłączne, dopóki są prawiczkami...

Gość gość
Prawiczki i femdom są nierozłączne, dopóki są prawiczkami... xxx Tak, hahaha. Są goście, co uprawiają seks i kręci ich femdom. Seks to seks, a femdom to niekoniecznie chłopie seks, ale element całościowy, nie tylko seksualny. Głupoty wypisujesz. Zresztą nie każdy prawiczek marzy o femdom.

Oczywiście, różni ludzie są ^^ Ale wśród nie prawiczków zwolenników femdom jest ile może 20%? Wśród prawiczków (piszę o dorosłych prawiczkach, a nie całych pokoleniach dzieciaków) obstawiam, że z 75% I wiem, że femdom to nie tylko seks, ale nie ma to nic do rzeczy, po prostu nieśmiałe prawiczki marzą o byciu zdominowanym, na ogół...

Gość gość
"Wśród prawiczków (piszę o dorosłych prawiczkach, a nie całych pokoleniach dzieciaków) obstawiam, że z 75%" xxx Widzę, że sam przeprowadzałeś badania. Hahaha :D Co ma nieśmiałość tutaj do zdominowania ? Są i śmielsi, którzy chcą być dominowani przez kobiety, są prawiczki i nie prawiczki. Są prawiczki nieśmiałe, które uważają to za nienormalne. Nieśmiałość nie determinuje takich upodobań. Zresztą ja takie upodobania musiałem mieć już dużo wcześniej, bo o nich marzyłem jako młody chłopak, czy dzieciak. A femdom zgodnie ze statystykami to nisza, z tego co wiem, to kilka procent ludności.

Gość gość
teraz juz mnie nie dziwi czemu kobiety poluja na zajetych i chetnie romansuja z zonatymi bo zdradzajacy zonaty to wartosciowy mezczyzna i czlowiek.

Gość Arek28
Ja mam juz prawie 29 lat i nigdy nie mialem kobiety. Te ktore mnie chcialy odtracalem. Znam kobiety i nie chce sie z nimi wiazac.

Gość gość
bardzo cieszy mnie ten post. niech autorka bierze sobie tych z przebiegiem - najlepiej takiego po pięciu konkubinatach - to jest dopiero facet, który wie, czego chce;) ja chętnie wezmę takiego bez doświadczenia. przynajmniej nie będę żyła z przekonaniem, że taki facet właściwie już wszystko w przeszłości dostał i jestem dla niego kolejnym doświadczeniem.

Gość gość
Chooooj wam wszystkim w doooope

Gość gość
Ciekawy temat. Mam 25 lat i nigdy nie miałem nikogo. Sądzę również, że praktycznie 95 % kobiet jest niezbyt ciekawa ze względu ogólnie, że nie mają nic w sobie ciekawego pod względem osobowościowym i są po prostu nudne. Sam również nie chciałbym nikogo z przebiegiem, czy po 1 nawet partnerze seksualnym. Cóż, pozostaje mi zostać kawalerem i cieszyć się ze swojej wolności.

Gość gosc84
Jak rozumieć, że nie miała nikogo? Że nigdy nawet nie rozmawiał z kobietą? Że nigdy nie dotykał / całował kobiety? Że nigdy nie był w związku? Że nigdy nie był w dłuższym związku ? Albo że co jeszcze? Gdzie jest ta magiczna granica? Nie każdy musi mieć potrzebę bycia z kimś dla samego faktu bycia i / lub seksu. Albo można sobie pobyć pobyć chwilę z kimś i jednak dość do wniosku, że niezatrybi. Ogólnie mam wrażenie, że jednak spora część ludzi dobiera się na zasadzie "bo się trafiło".

Gość gość
gosc84 dziś oczywiście, że sporo osób dobiera się na zasadzie "lepszy rydz, niż nic". mnie nie interesuje pierwszy z brzegu facet. podobnie jak 00:41 jestem dość wymagająca i uważam, że zasługuję na kogoś lepszego, niż pierwszy lepszy mietek czy seba z ulicy. zgodzę się, że nie ma wielu ciekawych dziewczyn, ale nie ma tez wielu ciekawych facetów. prawda jest taka, że przeciętniakom jest najłatwiej. ludziom bardziej wartościowym (i też bardziej wymagającym) trudniej jest się odnaleźć. przez całe życie byłam praktycznie sama (=nigdy nie byłam w żadnym poważnym związku) i nie miałabym nic przeciwko, aby mój facet miał podobną przeszłość. to, że ktoś np. mieszkał z kilkoma "partnerkami" wcale nie czyni go dojrzałym emocjonalnie, gotowym do miłości, wartościowym człowiekiem. ot, znalazł sobie chłop jakąś sensowną pannę, więc ją przygarnął pod dach - bo w ten sposób i o seks łatwiej i w ogóle zycie jakieś takie wygodniejsze. dla mnie niepokojące jest właśnie, jeżeli ktoś ma za sobą kilka tzw. poważnych związków. ale jak napisałam wcześniej - każdy/każda ma inne preferencje.

Gość gosc84
A no właśnie. To jest sensowne.

Gość gość
Autorce polecam zonatych mezczyzn oni maja kobiete wiec sa idealni