Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on24iona20

przerwa ale bez rozstania

Polecane posty

Gość on24iona20

Witam. Mam pewien problem i potrzebuje rady osób, które spojrzą na to wszystko z boku. Od pół roku jestem z dziewczyną, ja mam 24 lata ona 20. Jak do tej pory wszystko było w jak najlepszym porządku wręcz można powiedzieć idealnie. Jestem jej pierwszym "poważnym" chłopakiem, do tej pory raczej była singielką i jej związki kończyły za nim się zaczęły. Tak samo byłem jej pierwszym partnerem w łóżku, ze mną straciła dziewictwo. Ostatnio dałem plamy kilka razy i w kilku nie potrzebnych sytuacjach okazałem się zbyt zazdrosny. To było 2-3 tyg temu od tej pory zaczęła mieć dystans do mnie. Wczoraj powiedziała mi że zależy jej na mnie ale czasami tęskni za wolnością singla, ze jak się sprzeczamy to odechciewa się jej tego. I dodała że musi to sobie wszystko poukłada i przemyśleć czego chcę tak naprawdę. Spytałem więc czy mam to rozumieć jako koniec naszego związku, na co odparła że ona przecież nie zerwała ze mną i że jesteśmy razem nadal, tylko potrzebuje czasu na poukładanie tego wszystkiego sobie. Ze będziemy mieć kontakt ze sobą tylko ograniczymy go. Nie wchodzi w grę druga osoba bo mam bardzo dobry kontakt z jej siostrą i koleżanka i by mi powiedziały o tym. Co o tym wszystkim myślicie ?

Gość asdfg1qwe
dziewczyna nie wie czego chce

Gość Eeerrr
Myslimy, ze przez Twoje sceny zazdrosci dziewczyna zaczyna watpic w powodzenie Waszego zwiazku i wcale jej sie nie dziwie...

Gość magdalenamag
Uważam, że szkoda czasu na jakieś przerwy, albo się jest z kimś w związku na pełen etat albo nie. Dla mnie bez sensu.

Gość titutituuuu
ze swoim chlopakiem jestem starsza od Ciebie o 2 lata, x miesiecy temu On ani z gruszki ani z pietruszki zaczal miec obawy(co sie okazalo, lekal sie,ze go przed oltarz zaciagne hehe, bo jestesmy juz kilka lat razem) i wystrzelil z tekstem: zrobmy sobie miesieczna przerwe, NIE ODZYWAJMY SIE DO SIEBIE W OGOLE i zobaczymy jak to bedzie.... szczerze, szlak mnie trafil, mowie, ze ja w takie gry nie wchodzę, albo w jedna albo w druga stronę, nie bede sie psychicznie dobijac i zastaanwiac sie co przez miesiac moze sie wydarzyc Nie bylo separacji, jestesmy razem