Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lexiia

potrzebna grupa wsparcia :)

Polecane posty

Hej wszystkim :) założyłam swój temat bo stwierdziłam że potrzebuję pomocy i wsparcia... ale do rzeczy... mam 180 cm wzrostu w październiku ubiegłego roku ważyłam 107 kg i czułam się z tym okropnie... do końca stycznia udało mi się zrzucić 12 kg i jest trochę lepiej :) od prawie 2 miesięcy moja waga stoi w miejscu (+/- 2 kg zależnie od cyklu) moim celem jest 75 kg także przede mną jeszcze 20... nie mam pojęcia jak ruszyć znów wagę, co robić co jeść itd.. potrzebuję grupy wsparcia... osób które mi doradzą, zmotywują, będą towarzyszyły.. :) jest ktoś chętny? Pozdrawiam!

ja zapraszam na swój topic 'WRAZ Z WIOSNĄ SIĘ ODCHUDZAMY ..'. są miłe dziewczyny i każda z nas ma ten sam cel. a ja czuję się zaangażowana w wspieranie forumowiczek z mojego topicu. :)

chetnie cie wespre startowalam z podobnej wagi, byla setka z hakiem poszlo 22kg troszke wrocilo i jade dalej

Hej :) Jestem studentką psychologii. Piszę pracę mgr na temat psychologicznych aspektów odchudzania. Badanie dotyczy kobiet od 20-60 roku życia. Badania są anonimowe. Czy ktoś zgodziłby się wziąć udział w badaniu? Jeśli tak, zgłoś swoją chęć udziału wysyłając e-maila na adres: badania.psychologia@wp.pl W tytule wpisz Kafeteria Dzięki :)