Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maż pięknej kobiety

prosić żonę o seks?

Polecane posty

Gość maż pięknej kobiety

moja żona jest naprawdę zgrabna, dla mnie śliczna- jest super mamą, pracuje,zarabia na siebie- uwielbia się tulić i przytulac ale .. no właśnie nie lubi samego stosunku- ma ktos taki problem?

nie ty jeden masz taki problem -poczytaj sobie poprzednie tematy.

Zeby trafnie opisac sytuacje, nalezy stwierdzic czy kobieta nie lubi sexu, bo nie sprawia jej przyjemnosci, czy nie lubi sexu z Toba bo... To zasadnicza roznica. Obawiam sie, ze maz nie jest dla niej wystarczajaco atrakcyjnym mezczyzna. Dlatego woli przytulanki.

Gość maż pięknej kobiety
tego nie wiem - ale mi też niczego nie brakuje - tak sądzę. nie potrzebuje porad typu zdradz ja - tylko podpowiedzi lub porady

Gość maż pięknej kobiety
przed slubem- bylo o.k. Seks średnio ok. 3 razy w miesiacu teraz i dla mnie jest super- tyle że rzadko. Jak zaczynam sie do niej przytulać to ona często mnie prosi cyt" tylko bez wkladania proszę cie" - dla mnie masakra - woli seks oralny

Gość Zarabia na siebie...
Podales jako zalete, ze nie musisz jej utrzymywac? Kawal ciula z ciebie.

Gość maż pięknej kobiety
kocham ja - to nie wystarczający powód?

może już nic się tam nie czuje po porodzie, takie uszkodzenie, kolejna skwapliwie ukrywana tajemnica

jak się nie ma z kimś dobrego seksu nie powinno się z nim być wg forumowiczów.

Gość _ktosia_
Moze boi się ciąży ?

Gość maż pięknej kobiety
źle się wyraziłem- nie chodzi mi o to ze na siebie zarabia- tylko o to że mimo iż nie musi pracować -robi to

Gość maż pięknej kobiety
ma załozoną wkładkę- ale to fakt że miała fioła na punkcie ciąży (cięzki poród). Ma 27 lat

Gość mama od 6 miesiecy
moze tak bardzo boi sie kolejnej ciazy, albo czuje jakis dyskomfort podczas normalnego stosunku? musisz z nia szczerze porozmawiac o tym

Gość _ktosia_
No to sam sobie odpowiedziałeś,ja też mam wkładkę ,a ciąży panicznie się boję .

Gość maż pięknej kobiety
Pendzior nie chce obrażac innych kobiet bo zaraz posypią sie wyzwiska -a nie o to mi chodzi- ale z nią miałem i mam najlepszy ale rzadki seks- robi mi super ustami jak jej przyjdzie ochota - ale kurka -brakuje mi jej cipki..

Gość maż pięknej kobiety
wkladkę ma 3 lata i nic sie nie dzieje (ciąża). ostatnio uderzyła mnie piescią w tors jak chciałem sie zblizyć-potem był cięzki szok dla mnie i dla niej

Gość _ktosia_
Ja wkładke mam 2 lata i boję się ciąży,mam wizje,że sie obsunie,że mimo tego ,że ją mam zajdę,do tego stopnia ,że nie pozwalam mu do środka...

Gość maż pięknej kobiety
jezeli balaby sie ciązy to przy tych sporadycznych stosunkach zapewne nie dala by mi konczxyc w środku- a tak nie jest

Gość maż pięknej kobiety
poza tym szlag mnie trafia jak rozmawia z innymi facetami - w klubie czy gdziekolwiek mizdrzac sie do nich- a w domu .. cisza -

Gość a może....
żona ma jakiś problem ginekologiczny , o którym nie chcę Ci powiedzieć, z jakiegoś powodu ? Wstydzi się, może sama nie chcę z tym iść do lekarza.

Gość maż pięknej kobiety
niestey obawiam się ze nie chodzi o zadem problem ginekologiczny- co pól roku regularnie chodzi . Czy którys z was panowie ma taką żonę? 3 razy w miesiacu to naprawde ciezko a tutaj koniec marca i nic.......

Gość maż pięknej kobiety
gdybyście spotkali ja np. w klubie, to sądzac po jej zachowaniu i wyglądzie pewnie kojarzono by ją z apetytem na seks. inaczej nie umiem tego opisac. kusi mnie ale potem najlepiej tylko przytulanie

Gość a może....
porozmawiaj o tym z żoną ? Przecież nie ma niczego lepszego , my nie wiemy co w jej głowie siedzi ;) Ja osobiście czasami tak mam, że nie chcę z mężem uprawiać seksu , mimo że on robi podchody, po prostu nie mam ochoty i tyle. Ostatnio tak na przykład miałam, że przez 2 tyg raz czy dwa to robiliśmy. Ale okres się zbliżał i dlatego akurat jakoś tak miałam wyjątkowo. A żona po porodzie jest ? Jak tak, to ile po ?

Gość maż pięknej kobiety
3 lata po porodzie ona tlumaczy ze ma mniejsze potrzeby - ale przeciez mnie pieści i nie rozumie dlaczego mi to przeszkadza Pendzior- ona naprawde innych wad nie ma

To może zapytaj ją w czym tkwi problem. Najprostsze rozwiązania są najlepsze:)