Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natixxx

PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość natixxx

Cześć :) Mam do was prośbę , znacie jakieś piosenki O MŁODZIEŻY , ale która powstała (od lat90 )

Gość Marta,23
EEEEEEEHMMMMM...a slyszalas kiedys o polskim rapie czy niebardzo? bo mi sie wydaje, ze to by bylo "O MLODZIEZY"....I O ich problemach,frustracjach,pogladach,milosciach,sile walki.... 5 zł za poradę:P drugie 5 za podanie kilku tutułow płyt..:D

Gość natixxx
no dzięęki ;p ale mogłabyś mi podać jakiś tytuł ? ;>

Gość natixxx
jeszcze jakieś propozycjee ? ;D prooooooooooosze :>

Gość Marta,23
ale co rozumeisz mowiac "piosenka o mlodziezy"?????? w kazdym hiphopowym utworze jest to co oni myslą,to czym sie kierują....to jakie maja priorytety...to na co sie nie zgadzja,przeciwko czemu sie buntują (chujowa rzeczywistosc, bieda,zlodziejstwo politykow,patologie,alkohol w domu,czasmi zawiedziona milosc ito itd)... nie wierze ze mieszkasz gdzies w kołhozie i nigdy nie slyszlalas polskiego RAPU....I NIE POTRAFISZ ZINTEREPRETOWAC POLSKIEGO RAPOWEGO TEKSTU,KTORY NIE JEST Z DUPY WYSSANY,TYLKO JEST PROSTYM JEZYKIEM KTORY JEST HYMNEM CO DRUGIEGO NSTOLATKA W POLSCE:) PRZYGOTOWujesz sie do matury ustnej?...hmm....hip hop to bardzo ciekawy temat... jest o mlodziezy.. to jest wulgarne,ale prawdziwe....(duzo przeklenstw) pelne emocji,frustracji i tego niepogodzenia sie z rzeczywistoscią....to cala ideologia hip hopu.Ni eprzypominam sobie zadnego kawałka ktory opeiwał by piekną nasza cudowną rzeczywistos:) nie bede za darmo ci wiecej podpowiadac...wysil szare komorki i WYSIL GOOGLE, :) .powodzenia

Gość natixxx
jakąkolwiek piosenkę , w ktorej jest 'jakis' portret młodzieży', raczej bez wulgaryzmów ;)