Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbmnmnmn

jak go namówić?

Polecane posty

Gość mbmnmnmn

chciałabym spróbować seksu bez prezerwatywy,ale mój facet nie chce się zgodzić. znam dobrze swój organizm,mam regularne cykle i wiem kiedy mam dni niepłodne.. pomóżcie coś,bo naprawdę bym chciała,wszyscy to robią...

Gość ja się dałem namówić
A teraz żałuję że mi wcześniej fiut nie odpadł :(

Gość mbmnmnmn
nie,zastanawiam sie dopiero,muszę przemyśleć tabletki nie mam żadnych chorób wenerycznych :O

Dla mnie tabletki są ( a właściwe były, bo teraz się nie zabezpieczam) wygodne. Tylko różnie to bywa z libido z wagą i po za tym trzeba być systematycznym, nie ma wytłumaczenia, że się zapomniało :)

On pewnie ma lęk przed tym, żebyś nie zaszła w ciążę... Trudno będzie go przekonać, a nie wciskaj mu że bierzesz tabletki bo później jak coś wyjdzie nie tak to ciebie będzie obwiniał i się wyda...

Gość mbmnmnmn
bo mi się wydaje,ze on nie ma lęku przed ciąża,tylko po prostu nie chce mieć akurat ze mną dziecka :( przykre to

Gość marajka
Hej mi się zdaje że chcesz go wrobić w dziecko i dobrze, że nie daje się namuwić. Seks ze stresem, że się zajdzie a nie jest się po ślubie nie jest wraty gry. weź z nim ślub i będziesz to robić bez gumy. A tak to daj mu z gumą, bo po co wam dziecko.