Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BystryMateusz

Moja kobieta nie ubiera spodni, bo nie jest facetem.

Polecane posty

Gość RozgarnietyMateusz
Kobieta powinna zajmować się domem i dziećmi. A zadanie faceta jest utrzymać rodzinę. Kobieta utrzymująca rodzinę i facet zajmujący się domem i dziećmi jest WYNATURZENIEM obrazu rodziny.

Gość Bartholinka:(
Aha i chciałabym jeszcze zwrócić uwagę, że w pracy muszę zakładać spodnie takie na kant, jak to ktoś już wspomniał - "garniturowe", więc nie zawsze mam wybór, by założyć coś wg Ciebie odpowiedniejszego dla kobiety.

garniturowe są straszne, nienawidzę ich:( ja też muszę na zimowe sesje:-P

Gość michalkowaniec
też tak mysle.zesrala by sie jedna z drugą gdyby miały zapierniczac na trzy zmiany i jeszcze w domu zajmowac sie zmianą żarówek cieknacym kranem,elektryka itd. no ale nasze miłe feministki tak bardzo pragna wyrownac kobiete z mężczyzna ze niedługo ich nie rozróżnimy.ile ty masz facet wogole lat??

Gość Bartholinka:(
Nie piszę, że facet nic nie robi w domu, chociaż... to indywidualna sprawa, ale nie czarujmy się, kobiety o wiele więcej robią w domu :P

Gość kurcze....
a wydawalo mi sie, ze temat jest o spodniach/ spodnicach...

Gość weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ja bym chciała tylko wiedzieć w co ci faceci ubierają te spodnie. Bo ja to co najwyżej ubieram się w spodnie, ewentualnie zakładam spodnie :P.

Gość Lubiespodnie
Autor tego postu pochodzi z zabitej wsi i nasluchal sie radia z Torunia. Zyje 100 lat za pozno, bo ma przekonanie z XIX wieku. Lubie kobiety w spodniach, szczegolnie gdy ma fajna figure a spodnie sa dopasowane. Widac wtedy kontury kobiece jak: Szerokie biodra, waska talia o okraglutka pupeczka.

Gość Lubiespodnie
Autor tego postu pochodzi z zabitej wsi i nasluchal sie radia z Torunia. Zyje 100 lat za pozno, bo ma przekonanie z XIX wieku. Lubie kobiety w spodniach, szczegolnie gdy ma fajna figure a spodnie sa dopasowane. Widac wtedy kontury kobiece jak: Szerokie biodra, waska talia o okraglutka pupeczka.

Gość Wnuczulek7
Moja babcie ma 65 lat ubiera stringi i dopasowane spodnie i wyglada super!

Gość Milkrokowiec
Kobiety w spodniach wygladaja bardziej kobieco i seksownie.

Gość Melitele
Ubierać to można coś na/w coś. Ubierać, w sensie zakładać coś na siebie, to tylko z zaimkiem zwrotnym "się". Na wagary się chodziło w podstawówce? O kwestii merytorycznej tematu się nie wypowiadam, bo nie będę dyskutować z mężczyzną o tym, co kobieta POWINNA, a czego NIE POWINNA. Swoje powinności lub ich brak ustalam sama i mam głęboko w poważaniu, co ktoś o tym sądzi.

Gość PaOla920
Mam 21 lat i odkad pojawilam sie na tym swiecie nigdy ale to nigdy nie widzialam mojej mamy w spodniach. Moja mama powiedziala mi ze nie lubi spodni,zle sie w nich czuje. Ok jej sprawa. Moja mama ma juz 50lat w jej wieku panie nosza zwykle juz dlugie spodnice ale jakos nie wyobrazam sobie mlodej dziewczyny ktora nawet w zimie chodzi w mini! Masakra.

Gość Spodniarek
Maja mama ma 57 lat ubiera stringi i zawsze bardzo obcisle spodnie. Ma fajna figure i wyglada seksownie.

Gość ksiezyc w pelni ....
Zwracam autorowi uwagę, ze mężczyźni perfum używają od setek lat