Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvsdvfv

poszukiwana stara piosenka

Polecane posty

Gość dvsdvfv

Na pewno sprzed ok 20lat. Nie pamiętam prawie nic poza imieniem dziewczyny - Nina, było to coś o nieudanej miłości i ta dziewczyna chyba się zabiła na koniec

Gość a nie Rebeka
przypadkiem??????

Gość dvsdvfv
podaj fragment, znalazłam już Nine ale to nie to. Tzn Nine też śpiewałam, ale jeszcze inną szukam właśnie coś co się zabiła

Gość dvsdvfv
http://www.ramole.pl/spopio.php?kat=cyr&id_cyr=6 Pierwszą zwrotkę śpiewałam za dzieciaka, reszty nawet nie znałam. Myślałam że to fragment "chłopak marzyciel" a to dwie osobna piosenka, jednak ja z siostrami ją połączyłyśmy :D :D No ale jeszcze wziełyśmy jakiś fragment o zabiciu się przez dziewczyne, coś było też napewno o oczach o patrzeniu w nie, albo o ciemnych oczach

Gość dvsdvfv
Nie nie to nie to nie to, nawet nie znałam tego. Kurcze no nie wiem, na topie był u nas "chłopak marzyciel" fragment Niny śpiewałyśmy jak on szedł na wojne i właśnie było jeszcze coś w podobnej nucie. Śniło mi się to po nocach jak dziewczyna stoi nad jakimś dołem i skacze do niego z rozpaczy. Pamiętam jak w wyobraźni widziałam tę piosenkę, wywarła na mnie jakieś wrażenie jak siostra śpiewała, a teraz nie pamiętam