Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa-kobietka

Mam 21 lat i mialam juz 3partnerow seksualnych. Czy to duzo?

Polecane posty

Gość ciekawa-kobietka

Mam 21 lat i mialam juz 3partnerow seksualnych. Czy to duzo?

Gość Dede;
mniej niż cztery i więcej niż dwa

Gość dopiero? to malo
jak na ten wiek

Gość ciekawa-kobietka
dodam, że trzech jednocześnie, po jednym do każdej dziury, przez 5 lat, czyli w sumie jestem stała w uczuciach

Gość Dede;
tak , wychodzi średnia arytmetyczna mniej niż jeden na rok, plus współczynnik za niestandardowy seks to mieścisz się w normie

Gość ciekawa-kobietka
TO BYL PODSZYW!!!

Gość Dede;
coś podobnego !!!! ale się dałęm nabrać !! jaaaa aa,cięęęęęęęę.....

Gość Normalnieee
W normie. Moglabys miec wiecej.

Gość me mee
nie ma sie czego wstydzic

Gość kollllloooo
II Gatunek. Ja gustuję tylko w I Gatunku.

Gość Czym sie rozni I gatunek
od II gatunku? Teraz taki podzial? Kobiety sa rozne gatunkowo? Smieszne.

Gość kollllloooo
I gatunek to dziewice i kobieta z max 1 na koncie. II gatunek to od 2-10 mężczyzn na koncie III gatunek to kobieta z powyżej 10-cioma facetami na koncie. IV gatunek to prostytutka.

Gość kollllloooo
Między kobietami jest duża konkurencja , wiec każda która się wybija musi być sprowadzona do poziomu reszty. Dlatego takie ciśnienie na jak największa ilość i doświadczenie( nie umiejętności) jest wśród kobiet. to tak jak piękna dziewczyna ma zawistne "koleżanki" życzące jej mniejszej urody tak i dziewice maja "koleżanki" życzące jej rozwiązłości

kollllloooo; Ciekawe który to Twoja matka. Chyba nawet jeszcze nie znasz tego gatunku smrodzie jeden Ty...

Gość bez pytania ani rusz...
kolo, a ty ile masz lat i ile partnerek za toba?;)

Kolllooo Ta wyliczanke wymyślił po tym jak kobitka go zdradziła I gat.... 2gat..... 3gat..... 4gat .....

Gość alicetwentyone
3 to duzo! Ja mam 21 lat i 0 partnerów na koncie!

Czyli jesteś niedopieszczona i niedoswiadczona więc poco sie wypowiadasz ??!! Nawet nie wiesz co to kutas !!! A czy dużo czy maloo - mam to gdzieś ale pośmiać sie z takich filozofów jak "kolo"Jest fajnie

Dla mnie może mieć 50. Ważne, że ja będę ostatnim. Ale smrody tego nie zrozumią. Może nawet nigdy...

Gość może by tak ...
Uważam,że każdy powinien mieć jakieś doświadczenie z partnerem lub partnerami,a ilu sami o tym musimy zadecydować.Wiadomo,że jeśli facet ma więcej kobiet jest lepszy,a dziewczyna "gorsza" tak się mówi.W praktyce może to wyglądać inaczej,zależnie od własnych poglądów na ten temat.Chore było by jeżeli dziewczyna zmienia ich często i nie może znaleźć tego co jej odpowiada.

Tak samo chore jest to w przypadku mężczyzn? Niech każdy żyje jak mu wygodnie i nie zagląda innym do łóżka.

Gość Kafe to dnooo!
hieny juz powstawaly;) Teraz juz hasla typu kto moze a kto nie moze sie wypowiadac. Wasza dwulicowosc i wybiorczosc opini jestporazajaca. Idz do burdelu sie zapytac czy to duzo to uznaja cie za swieta. idz do zakonu a bedziesz kurwa. Kazda wasza opinia jest subiektywna na podstawie wlasnych doswiadczen i zasad i nie narzucajcie jej innym. Dziewczyna pyta sie czy to duzo ale nie sprecyzowala dla kogo? Bo ile ludzi tyle opini. Najwazniesze to zeby nie przeszkadzalo to twojemu facetowi ze jestes dla niego zbyt rozwiazla(kolo) lub zbyt cnotliwa(pendzior) no i towarzystwo w jakim sie obracasz nie musi znac szczegolow ilosciowych i jakosciowych. To twoje zycie i powinnas sama zadac pytanie sobie czy dobrze sie z tym czujesz (za duzo , za malo bo sie nie wyszalalas, itd.) i najwazniejsze bedzie spojrzenie na to jeszcze twojej drugiej polowki a kolezanki a tym bardziej obcy ludzie nie maja prawa cie oceniac dopoki nie wkroczysz ze swoja swoboda seksualna w ich zwiazek, zycie. Reasumujac: Masz wlasne sumienie, prawnie nie jest to karalne, nie musisz sie z tego spowiadac innym wiec rob tak abys czula sie najlepiej a inni(oprocz partnera) nie musza wieciec ilu ich bylo. Dlatego zastganow sie ilu bys chciala i trzymaj sie wlasnych potrzeb i sumienia.

Sorry Pendzior, zaglądanie ludziom do łóżek to jedno, a czytanie tego, co wypisują w internecie to insza inszość. Po tym, jak wywlokłeś swoje nieudolne życie seksualne na światło dzienne w kilku tematach na forum, uwaga "niech nie zagląda innym do łóżka" świadczy tylko o twojej beznadziejnej głupocie.

Nie napisałem ani nawet pomyslalem o tym, że jest za cnotliwa. To jej sprawa. Jeśli ktoś rości sobie prawo do jej oceniania niech i sam będzie na ocenę przygotowanym. Nie pisze czy to mało czy dużo. Bo mnie to nie dotyczy. Osobiście nie ma to dla mnie znaczenia ilu miała.

Nieudolne a nieudane to różnica. Tak samo jak zaglądanie a wpuszczenie. Ale w szkółce niedzielnej tego nie uczą.

Gość Kafe to dnooo!
Sory Pendzior mialo byc iPhone. Za duzo Cie na kafe i stad ta pomylka.