Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość im tesciowej

pomocy!! tesciowa!! imieniny!!!

Polecane posty

Gość im tesciowej

Hejka, macie jakis pomysl dotyczacy tego co moglabym kupic tesciowej na imieniny ? Kwota 50 zl :-)

Gość asasasasasaasasadsf
książkę np poradnik "Jak nie być toksyczną teściową"...

Gość nie mam nicka
co lubi twoja tesciowa ?

Gość coz
Storczyk, ladna serweta, wazon ozdobny, zestaw kosmetykow do pielegnacj, elegancka filizanka - ja to kupowalam swojej tesciowej na rozne okazje ale fakt ze mi tez pomysly sie juz koncza ;)

Gość bezebe
coz podała fajne pomysły; to zależy jakie teściowa ma zainteresowania, jak spędza czas; moja np lubi chodzić o kijkach i ostatnio dostała krokomierz:) szczęśliwa do dziś

Moja teściowa storczyków ma po kilka na każdym oknie :O Serwety też kupuje regularnie. Bibelotów ma od zatrzęsienia- nie będę jej dodatkowo zagracać. Kosmetyków używa oszczędnie bo twierdzi, ze ma alergię i ona tam jakieś cuda z parafiny sobie robi :D Filiżanka to nie dla niej. Ona ma swoją ulubioną szklankę z duraleksu i nie zamienia jej na nic innego :D Do tego nie czyta książek, nie maluje się, do kosmetyczki siłą się jej nie wypchnie. Czasem nosi biżuterię ale to kupowałam już kilka razy. Dawałam jej już kwiaty doniczkowe, torebki, portfele i nawet piżamy- bo to toleruje. Czasem kupię jej coś do ubrania ale nie zawsze moge trafić na coś, co wiem, że na pewno jej się spodoba. Rzeczy do mieszkania, kuchni kupuje sobie sama na bieżąco. I naprawdę już nie mam pojęcia co jej podarować

hmmm, ja w tym roku na gwiazdkę kupiłam patelnie do naleśników bo teściowa je uwielbia ale okazało się, że średnica jest o ok. 3 m za szeroka (WTF?), więc wiem jak to jest. Ale bratowa kupiła super książkę kucharską i prezent jej się podobał. Apaszka może jakaś ładna, broszek nie nosi? broszek nigdy za wiele. ręczniki, bo się przydają zawsze, pościel? butelka ajerkonniaku lub innego likieru jeśli jest z tych, które się ni zacietrzewią.

A lubi kawę / herbatę ? Idź do świata herbat ,wybierz rożne mieszanki,zapakuj elegancko i gotowe :P Inna opcja to płyta z jej ulubionym zespołem albo dobry długopis w etui

Herbata tylko czarna, kawy ma zakaz bo dużo leków bierze, alkoholu też raczej nie pije. Apaszki niby nosi ale ma ich od zatrzęsienia. Ręczników ma nowych masę. Zawsze na wierzchu układa stare i tych tylko używa a nowe czekają na swój lepszy czas :D Albo na nas- bo nowe dla gości idą :D Tylko pierze je co jakiś czas bo jak lezą miesiącami złożone i nieużywane to w miejscu zgięcia się kurzą :D Trudny jest to człowiek do obdarowywania :) Pewnie jeszcze raz przelecę się w poszukiwaniu czegoś do ubrania w ostateczności poratuję sie biżuterią albo właśnie jakąś apaszką czy inną ozdobą

No i muzyki nie słucha generalnie a długopis też jej na nic- bo to zwykła kobieta co już generalnie tylko w domu przebywa- jedyne notatki jakie robi to zapisywanie na kalendarzu dat wizyt u lekarza :)

albo zrób taką paczkę z delikatesami: ekskluzywne konfitury np. kiedyś widziałam np. truskawka z brandy, wiśnia z koniakiem, oliwki, oliwę, pasztet francuski, esencję z róży, pigwę, czekoladki belgijskie, to wszystko ładnie zapakować np. w celofan i gotowe. ja od tego roku tak mam zamiar robić

KAsy nie weźmie. Taka paczka to dobra rzecz ale będę musiała bardzo dokładnie przemyśleć co teściowa zaakceptuje ;) Zawsze można też kartę podarunkową do jakiegoś butiku kupić. Chociaż ona jest z małego miasta gdzie takich sklepów nie ma a w dużym rzadko bywa. Trudna sprawa ale pewnie jakoś wybrnę- jak zwykle :) W każdym razie dzięki za pomoc :)

ja się jej pytam jak się zapiera że nic nie chce to dostaje kwiaty i flaszkę i tyle

A idź w cholerę z taką teściową :D Tego nie lubi,tego nie chcę :D Kup jej wiadro i mopa :P A tak na serio w ostateczności dałabym jej kasę.