Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy!!!!!!!!!!!k

obudzilam sie bo mam problem...

Polecane posty

Gość pomocy!!!!!!!!!!!k

nie moge spac bo strasznie spuchly mi piersi, brodawki najbardziej, bola mnie i pala ogniem, jestem przed @, ale nigdy tak nie mialam, mam zaczerwienione, olbrzymie spuchniete, nie moge znalesc nic na necie :(

Gość dcxucxuycx
Pokaż te cycki, może coś poradzimy

Gość pomocy!!!!!!!!!!!k
nie bede pokazywac :P ale pierwszy raz tak mam, wstalam w nocy sie czegos napic to czulam ze okolice i same brodawki pala mnie zywym goracem, w sumie mam terz duze fajne:) ale boje sie co to moze byc, zadzwonilam juz do lekarza i ide w tym tygodniu wiec sie uspokoilam troche, acha mam tak juz 3 dni

Gość tym razem sie nie zalogujee
Moze jestes w ciazy? Czesto tak w ciazy bola cyce.Moze jakis stan zapalny,lub taki ogromny PMS.

Wapno sobie popij,magnez nawet o ile bylabys w ciazy to nie zaszkodzi.

Gość dr. Max
Ja jestem doktor i mi mozesz spokojnie pokazac, cos pomoge jak zobacze.

Gość pomocy!!!!!!!!!!!k
nie moge byc w ciazy bo biore tabsy,jestem przed miesiaczka, ale w zyciu czegos takiego nie mialam, w sumie nic wiecej mnie nie boli nawet brzuch, tylko te piersi cholerne

Hahaha a co ty myslisz ze biorac tabsy to masz 100% pewnosc?:D.Przypuszczalnie na 99% nie jestes i to wynik podwyzonego sztucznie progesteronu.Bo biorac tabsy wprowadza sie organizm w tzw stan"sztucznej ciazy" oszukuje sie przysadke mozgowa ze organizm jest w ciazy.Zatem mozesz sie przekonac jak cie beda cycki bolec w ciazy gdy bedziesz.Ale naiwnoscia jest pisac ze"biora tabsy to nie jestem" Nigdy nie ma srodka niezawodnego poczytaj sobie w necie"Ciaza przy tabletkach anty"

Gość masz jakies zapalneie
Przewiałaś sobie . Miałam podobnie , zapalenie jakieś się przyplątało , antybiotyki dostałam , a co mnie bolały to moje . mam nauczkęi na zewnątrz tylko zapięty płaszcz bądź kurtka , nie chce powtórki z rozrywki i nikomu nie życzę bo ból nie do zniesienia.

Gość nioonia8888
nie tylko Ty tak masz. Mi się kończy okres teraz ale jeszcze nigdy nie miałam tak duzych i bolących piersi przed ;o sam okres był bardzo obfity, rzadko takie miewam. Nie wiem czy to było spowodowane.

Gość pomocy!!!!!!!!!!!k
nie wiem tak sobie mysle co to moze byc, po prostu czuje jakby to bylo cialo obce wiszace i mi przeszkadza te moje cycki:P ostatnio mam duzo stresu i mam zmiany nastroju, placze czesto ale tez mi przechodzi,wiec raz jestem usmiechnieta a za godzine potrafie plakac, nie panuje nad tym, no i nie mam apetytu, moglabym jest tylko owoce, chociz raz mnie napadlo na tluste rzeczy, ale to pewnie dlatego ze nic nie jem i organizm potrzebuje czegos, poza tym od jakiegos czasu po stosunku bola mnie jajniki jak na @ zawsze ale moj facet ma bardzo bardzo malego ..:P dobrze ze tego nie slyszy, wiec nie rozumiem

Gość fajnol dziołszka
:) ja po tabsach urodziłam syna 4 kg

Gość pomocy!!!!!!!!!!!k
a jakie mialas objawy?

Gość fajnol dziołszka
wcale nie miałam objawów lekarz mi to powiedział , było mega zaskoczenie

Gość eirexvc
Tak to jest jak się sięga po coś z zamrażalnika na golasa

Gość pomocy!!!!!!!!!!!k
ja nie raz wychodzilam na papierosaprzed dom w samym szlafroku a wiadomo jak jest teraz zimno na dworze :/

Gość pani domu
no i masz babo placek :) ile masz latek?