Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hopoppppppp

mam wielki problem wchódźccie

Polecane posty

Gość hopoppppppp

słuchajcie współzylam z prezerwatywą w 13 dniu cyklu, nie pekła nie zsunęła sie poźniej miałam uojenia że mogłam zajść, ale dostałam okres ( w 27 dniu cyklu) od 1 dnia okresu biorę tabletki anty jestem na 8 tabletce i dzis zrobiłam test ciazowy a tam cien cienia kreski 2 nie wiem czy nie urojonej... bola mnie piersi... ALE OKRES MIAŁAM NORMALNY BARDZO OBFITY ZE SKRZEPAMI, DO DZIŚ MAM TAKI ŻÓLTAWY SLUZ JAK ZAWSZE PO OKRESIE..... MARTWIĘ SIĘ, dodam że w 24 dniu cyklu bylam u lekarza i stwierdzil ze zbliza sie miesiaczka .....

Gość beznadziejne to jest
zamiast do ginekologa proponuję wizytę u psychiatry

Gość hopoppppppp
od stosunku minęło 22 dni napewno kreska była by już bardziej widoczna.... nie wiem co mam myśleć....

Gość hopoppppppp
proszę poradzccie....zrobilam dwa testy , na 1 bobo test 2 kreska ledow widoczna pod swiatlo po okolo godzinie a na drugim po 2 takie coś............ nie wiem co mam myslec skad mialaby byc ta ciaza skoo bylo zabezpieczenie !!! okres normalny!!! do wczoraj w sumie a teraz biorę tabletki, dodam ze pobolewają mnie piersi

Gość gtrhy6
dziewczyno! :) Nie schizuj. PO OKOŁO 7 MINUTACH TEST NALEŻY WYRZUCIĆ DO ŚMIECI I WIĘCEJ NIE ZAGLĄDAĆ BO JEST NIE WAŻNY! :) Nie jestes w ciazy. To jest niemozliwe

Gość gtrhy6
a bol piersi pewnie jest spowodowany tabletkami. po prostu moze je zmien. Ja tez tak mialam ;)

Gość hopoppppppp
no ale skad te kreski, przeciez to nie mozliwe zebym byla..... :( martwię się poprostu, no ale chyba rzeczywiscie schizuje....... zreszta sama juz nie wiem p-o tym stosunku juz 22 dzien pewnie kreska wyszla by jakbo cos bylo wyrazniejsza

Gość hopoppppppp
ponawiam

Gość hopoppppppp
właśnie zrobiłam kolejny test NEGATYW! to chyba moja psychika tak działała, urojenia??

Gość hopoppppppp
ponawiam

Gość hopoppppppp
niech ktoś się wypowie