Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mraccck

Brak zaufania do chłopaka ,co robić?

Polecane posty

Gość mraccck

Cześć,jestem młodą dziewczyną i jestem ze swoich chłopakiem od 2 lat,Od początku nasz związek był toksyczny...Niestety dopiero od pewnego czasu czuję i jestem pewna że nie ufam swojemu chłopakowi,mówie mu to wprost.Kiedy nie byliśmy ze sobą tydzień czasu i pojechał do znajomych wrócił z malinkami,tłumacząc się że nie pamięta skąd się wzięły.Mam myśli,że mnie zdradził... Poza tym brał amfetaminę bez mojej wiedzy,nic o tym nie wiedziałam a kiedyś już nas związek prawie się rozpadł przez narkotyki,sama wzięłam pare razy.Co najlepsze sam mi wmawia chamsko że ćpam lub że go zdradzam,że puszczam się za narkotyki,oczywiście przeszło mu i bardzo mnie przepraszał po czym znowu zaczął swoje awantury i teraz znowu jest spokoj le boje się że znowu będzie robił mi podobne sceny ,bardzo mnie to boli bo jestem mu bardzo wierna i kocham go,tak mi się wydaje...bo ostatnio coraz cześciej zastanawiam się nad tym czy powinnam z nim być.Muszę wspomnieć ,że kiedy nie kłócimy się jest cudownie ,jest czuły kochany miły ,po prostu jestem szczęśliwa ale nieraz jego oskarzęnia i powody kłótni doprowadzają mnie do szału...Moim największym problemem jest to że nie potrafie mu zaufać i myślę,że mnie zdradza.Sam pisał z kolegą kiedy był ze mną pokłócony i napisał do niego że znajdzie sobie inna i będzie z nią na boku ...Tłumaczył się że pisał tak bo wpadł w trans nienawiści i że w rzeczywistości nigdy to nie miałoby miejsca.w takim razie co z malinkami ?ciągle o tym myślę...przecież żeby zrobić mainkę potrzeba namiętności , nie siedzieli chyba na krzesłach przy znajomych praawda? prosze pomóżcie mi ,bo się wykończę nie wiem co mam robić a bardzo zależy mi na nim jednak od pewnego czasu nie jestem spokojna o nasze relacje