Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leifweiwe

czym sie sugerowac przy wyborze partnera zyciowego zeby dobrze wybrac?

Polecane posty

Gość leifweiwe

i nie skonczyc z tyranem po rozwodzie i z podbitym okiem

Gość tylko kwota na koncie
:D

Gość kur pieje
tym czy nie używa rozpuszczalnika żeby być na haju

Gość leifweiwe
ta kwota na koncie :o

Gość miminkakakosajsoddas
moj facet jest dobry i dla mnie i dziecka. ale kompletnie nie zaradny. w zadnej pracy nie moze sie utrzymac. porazka.

Gość leifweiwe
hmmm przykro mi a jakie szkoly ma skonczone?

Gość ja napiszę jak jest u nas
po tych agresywnych widać, że coś jest nie halo już od początku tylko trzeba umieć wyłapać te symptomy.

Gość leifweiwe
a

Gość leifweiwe
wlasnie z moim eksem bylo tak ze na poczatku łagodny jak baranek, mily,uprzejmy tzw.dobry chlopak pochodzil z patologii ale twierdzil ze widzac to cale zlo on chce zyc inaczej dalam mu szanse po roku zwiazku okazalo sie ze pije, jezdzi samochodem po 8 piwach!!! na dodatek kilka razy doszlo do tego ze jesli moje zdanie bylo inne z jego to szarpal mną:o oczywiscie odeszlam ale juz nie wiem co zrobic zeby nie tracic lat na odkrycie ich prawdziwej twarzy

Gość a mi szkoda
poznaj jego znajomych, rodzinę przede wszystkim; przypatrz się, jak traktuje matkę (tzn. czy z szacunkiem, dobrze o niej mówi, itd.) - jak źle i ma tendencje do pomiatania nią - to zły znak;) przypatrz się też, jakie są relacje między jego rodzicami, bo, jak ojciec pomiata matką, a synek taki dla mamy kochany - to może powtarzać wzorce z domu - tzn. mimo, że szanuje i kocha mamę, swoją kobietą będzie pomiatać tylko to też nie zawsze tak musi być, że każdy facet wychowany w takich relacjach będzie do niczego - no, ale to jest jakiś taki symptom, że trzeba się uważniej przyjrzeć;)

Gość leifweiwe
upsia

Gość tikal
- poznaj dobrze jego rodziców - zapytaj znajomych, rodziców co o nim myślą, bo ty możesz być zaślepiona miłością - ustal na czym Ci zależy - księcia z bajki nie znajdziesz, więc musisz wiedzieć, czy chcesz żeby był rodzinny czy karierowicz, rozrywkowy czy domator, złota rączka czy typ naukowca, co zarbi kasę, ale do przykręcenia rurki wzywa fachowców, - rozmawiaj z nim, rozmawiaj i jeszcze raz rozmawiaj - ustalcie ile chcecie miec dzieci, gdzie chcecie mieszkać itp. - proponuje jeszcze brak seksu przed slubem, ale jestem swiadoma, ze to moze byc kontrowersyjne dla wielu - u mnie sie sprawdzilo