Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhytujuyj

Ja uciszyć instynkt macieżyński???

Polecane posty

Gość yhytujuyj

Witajcie. 3 lata temu poronilam w 10tyg. Tamta ciąza byla wpadką totalną. Na poczatku szok, ale juz po chwili obudzil sie we mnie ogromny instynkt maciezynski i tak zostalo do teraz. Na razie nie mozemy pozwolic sobie na dziecko. Ale postanowione jest ze w nastepnym roku juz na 100% zaczynamy staranie. Ale ja juz psychicznie nie wytrzymuje. Zazdroszcze kobieta w ciazy, czytam fora dla ciezarnych... Odliczam tylko czas do nastepnego roku, zamiast cieszyc sie tym, ze za 5 miesiecy wychodze za maz.. Jak to chociaz na ten rok wyciszyc.. Bo plakac mi sie az czasem chce.

Gość yhytujuyj
dziecmi nie msm jskimi sie zajac. Nikt w rodzinie nie ma malego dziecka :(

Gość yhytujuyj
boze co mi sie tak to pierwsze zdanie dziwnie napisalo :/ Mialo byc: dziecmi nie mam sie jakimi zajac

Instynk macierzynski jest u kobiet naturalnym instynktem wiec uciszyc go czaem jest trudne.

Gość maritkaa
Możesz pouczyć sie ortografii na przykład

Gość mi......
jak zwykle na kafe trafi sie jakis idiota i da strasznie glupia odpowiedz. Sama sie ucz ortografii, wiedzy nigdy nie za wiele. Autorko to normalne ze wlacza ci sie instynkt macierzynski ale, spokojnie doczekasz sie swojego bobaska:) przygasic sie nie da. Skup sie na przygotowywaniach do slubu

Gość a ja sie zgadzam z maritką-
nie trylko o ortografie chodzi, trzeba miec jak najszersze zainteresowania, pracowac intensywnie, miec ciekawe wlasne zycie a nie wisiec na jednym temacie. Sama poronilam 2 razy ale w wirze pracy nawet nie mialam kiedy sie nad tym roztkliwiac. Z przerazenie patrzylam na dziewczyny( gdy lezalam w szpitalu) , na to, jak sie nakrecaja tematem, nie majac oprocz tego innego zycia .Potem sie udalo( po 11 latach malzenstwa - gdybym nie miala innych zainteresowan, pewnie by do tego czasu zwariowala)

Gość mi......
z toba sie zgodze ale z marika nie bo nauka ortografii nie zgasi pragnienie dzidziunia.

Gość mi......
o nie wiedzialam ze nastolatki wchodza na tematy zwiazane z macierzynstwem. Dorosniesz to zrozumiesz dlaczego ludzie pragna miec dziecko. Tego nie da sie wytlumaczyc nastolatce/nastolatkowi