Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama_ania

operacja zeza u dr Beaty Kaczmarek opinie

Polecane posty

Witam, za kilka miesiący mojego synka czeka operacja zeza u dr Kaczmarek w Krakowie. Syn ma teraz 6 miesięcy, stwierdzony oczopląs, zez zbiezny jawny towarzyszący i pdobno jeydną możliwością leczenia jest operacja ok. 1 roku życia. Jeśli mieliście podobny problem i przeprowadzą operację, nawet przez innego lekarza podzielcie się proszę doświadczeniami.

Gość fbfbfg
niekojarze babki

Gość gość
Miałam operację u Pani Doktor Kaczmarek. Jestem dorosła i operacja dotyczyła zeza (w pełni udana) ale mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością, ze pani Doktor jest specjalistą najwyższej klasy. wiem to z własnego doświadczenia i opinii, które znam od innych jej pacjentów.

Gość gość
Witam! Ja riównież miałam zeza i byłam tak zwanym beznadziejnym przypadkiem . Żaden okulista nie chciał podjąć się operacji , w końcu pogodziłam się z tym . Kilka lat temu dowiedziałam się o dr Krystynie Jochan , która ma gabinet w Zabrzu . Na wizycie od razu zostałam zakwalifikowana do zabiegu . Pani doktor jest wysokiej klasy specjalistką. Przyjeżdzają do niej pacjenci z całej Polski i nawet z za granicy . Pozatym jest cudowną i przesympatyczną osobą.