Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wozeczekwianeczek

Jaki kolor wózka wybrać????

Polecane posty

Gość wozeczekwianeczek

Cześć, który kolor jest wg Was fajny??? Ja się waham między czerwonym a tym kawowym/brązowym???

Gość odpowiem tak sooooooobie
czerwony

Gość CIEKAWE PO CO CI TA WIADOMOŚĆ?
Paskudne są te wózki.Żadnego bym nie kupiła zwłaszcza z Allegro.Nie wyobrażam sobie w czymś takim położyć moje dzieciątko.Widać że jest strasznie niewygodny.Wózek powinien być wygodny, okazały, a nie takie gówno!

Gość GOSIASAMOZŁO
jak podoba ci się taka stylistyka to lepsze będzie graco np http://allegro.pl/spacerowka-graco-mirage-nowa-i3121201413.html jakość wykonania jest lepsza, caretero to chińszczyzna. jeżeli chciałabyś jednak parasolkę to z całego serca polecam mamas papas tempo deluxe. za 300zł komplet z parasolką, śpiworkiem i folią. jestem bardzo zadowolona. synek ma 10miesięcy

Gość s89
To polska firma ciecie 🖐️ Kup monaco black :classic_cool:

Gość GOSIASAMOZŁO
tak cieciu. polska firma która ściąga gówno z chin kółka w wózku się blokują a nie obracają, tapicerka tak cienka że chyba s89 mógłby sobie przez nią buźkę opalać

Gość GOSIASAMOZŁO
wystarczy zobaczyć, dotknąć i przejechać się tym wozidłem. mówię poważnie. estetyka i jakość wykonania mówią wiele. wystarczy w sklepie spojrzeć na ten i inne wózki. o mało go nie kupiłam. na allegro cud malinka, a na żywo? hmn taki maliniak rocznik bieżący. najniższa półka... fotelików tej firmy nie ma np. w testach adac. watpie by coś sobą reprezentowały. nie wydaję tysiąców na dzieci, ale kupuję bezpieczne i niedrogie produkty. np z fotelików tańszych firm z firmy nania. wszystkie mają praktycznie po *** adac tyle co maxicosi i inne mercedesy, a cena? max 300zł nania ma ładne tapicerki ponadto, że jest bezpieczna (ferrari, fisher price, disney)

Gość GOSIASAMOZŁO
coneco, też niby polska firma a kupują gotowce z chin