Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m644785

zapadniete ciemiączko od czasu do czasu.

Polecane posty

Gość m644785

witajcie:) jestem mamą 11-tyg córeczki. Ostatnio zauwazyłam że często ma wklęsłe ciemiączko, w nocy gdy ja karmiłam było to widoczne gołym okiem, jednak po jakimś czasie wróciło do normy. Odwodniona nie jest, normalnie je, i robi normalne kupki. Bylismy dzis u lekarza ale z innego powodu, i sprawdzała pani doktor jej ciemiączko i wszytsko bylo ok. Czy Wasze dzieci też tak mają? czy mam się obawiać?

Gość ddhjwg
zrób usg głowy, z tego co wiem to nie powinno się zapadać. dajesz witaminę d?

Gość Bądź sobą
mojemu pulsuje gdy je (w czwartek skończy 9 tc) a gdy baaardzo płacze to jest wklęśnięte przez pewien czas i wraca do normy, więc myślę że nie ma czego się obawiać

Gość Bądź sobą
9 tygodni :D co ja z tym tc dzisiaj mam? :]

Gość m644785
tak, daje

Gość ddhjwg
czym ją karmisz?

Gość m644785
piersia:)

Gość ddhjwg
Może podaj jej coś do picia. Pamiętam, że przy naszym dziecku ortopeda nas uczulał, żeby sprawdzać ciemiączko. Morfologię robiłaś? Lepiej nie lekceważyć, u naszego dziecka wszysycy lekceważyli pewien objaw, a teraz czeka nas operacja... Niby dzieci tak mają, ja sobie wymyslam, a okazało się ostatecznie, że to ja mam rację. Nie piszę tutaj o ciemiączku. Zrób usg głowy, morfologię, na wszelki wypadek.Wiem, że nie powinno się zapadać.

Gość Bądź sobą
ale nie jest zapadniete caly czas... chcesz mozesz zrobic usg główki, jeśli jesteś z okolic wro to we wroclawiu w promyku slonca szybki termin, ale prywatnie koszt 100 zł