Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Han k o do

Jak macie umeblowane salony?

Polecane posty

Gość Han k o do

Jaki kolor ścian podłóg? Z jakiej firmy macie meble.

Gość lilaróżn
ściany miodowe, podłoga ciemniejszy, ciepły w kolorze parkiet

Gość matka drugi raz zostane....
sciany - cegly pomaranczowo - szare, meble biale, wypoczynek szarosc, podloga sosna

Gość Han k o do
A dasz linka do tych mebli? Ja mam z jyska new champion stół krzesła, ława, szafka pod tv i kredens na naczynia. Ale chciałabym to wymienić w cholere.

Gość podloga deski olejowane
sciany ecru, meble- starocie, niepowtarzalne, sporo starej porcelany , zegarów, lubie ten styl

Gość matka drugi raz zostane....
meble mam robione przez stolarza na wymiar, nie mam linka.

ja mam kolor popielaty, podłoga venge, stół i 6 krzeseł firmy Paged Meble kolor ciemna czekolada, sofa brąz ciemny plus beż, do tego szafka rtv i jedna półka. Na razie tyle :-)

Gość kjbvcdfghjnbvcf
ja tez deska stara 100letnia i antyki (powiedzmy:))sciany kolorowe(zielen z szarym jasnym brazem)ale plan jest przemalowac na jasne,jak sie wprowadzalam nie mialam pelnego obrazu ile swiatla dziennego jest w domu teraz chce jasne pomieszczenie.

Gość ++++(
Autorko a masz mieszkanie czy dom?

Gość ***pawie oczko***
nie mamy salonów tylko pokoje :-O i są umeblowane wygodnie

Gość ZaBaRaBa
Nie mam salonu :P

Gość kjbvcdfghjnbvcf
70m2 to chyba salon co?

Gość fghyret45t
tez nie mam typowego salonu tylko pokoj 2w1 czyli salon i sypialnię :-P mamy ściany kolor łosoś norweski,panele jasne,naroznik z eko-skóry w kolorze ecru i 10-letnią meblościankę,meble na nowoczesne wymienie dopiero jak zrobimy sobie sypialnie i będę mogła wszystkie ciuchy tam przenieść.Póki co te stare meble są pakowniejsze.

Gość na pomarańczowo teraz
salon w tonacji kolorów bardzo ciemny braz(skórzana mega rogówka na 8 osób) lawa ciemny braz, grecki filar w beżu, kominek, długa komoda na 5m oraz szafa rogowa, miejscami na ścianie piaskowiec, cieniowane wertikale, salon 42m2

Gość kjbvcdfghjnbvcf
dobra to nie mam salonu mam duuuzy pokoj:D tylko jak sprzatam to mam salony do ogarniecia wrrr zaraz swieta a ja w polu :(

Gość narazie skromnie bo nie mam
jeszcze koncepcji:D, jest tv, rogowka i lawa, dopiero się urządzamy, zaczęłam od kuchni i garderoby, bo mam mnóstwo ubarań i nie będą lezec w torbach:D

Gość Han k o do
Mam salon ogromny jakieś 50m2 ale to jest razem z jadalnia. I szukam jakiś fajnych mebli, bo ostatnie mąż wybierał, sam... Kupę kasy dał a to nawet koło drewna nie stało. A teraz będziemy wymieniać wszystkie meble. I szukam czegoś w miarę łatwego do czyszczenia, i ładnie wygladajacego. Nie wiem jak u was sie to nazywa ale u mnie w domu salon. Sypialnia tam gdzie spimy, gabinet tam gdzie mamy komputer biurko, a gościnny to taki dla gości jak przyjadą zeby mieli gdzie spać.

podłoga jakies drewno egoztyczne (nie wiem jakie, bo juz taka kupiłam) koloru brązowo-wiśniowego. Meble b. ciemny brąz na zamowienie, kanapa ruda, ściany żołte plus rude wykonczenia tu i ówdzie

Gość narazie skromnie bo nie mam
widze,ze brąz rządzi:)

Gość A ja mam praktycznie przy dzie
ciach......Ściana z oknami tarasowymi to soczysta czerwień, reszta salonu, jadalni i kuchni jasna kawa z mlekiem, meble śliwa (maja kilka odcieni w sobie)stół i krzesła też (obicie krzeseł czerwona skóra), narożnik skóra ciemny brąz, panele w salonie i jadalni pośrednie, ni ciemne ni to jasne, akurat, płytki i marmur przy kominku beżowe, płytki w kuchni ciemny brąz i bardzo dużo czerwonych dodatków, kocham ten kolor.

Narożnik w szarości z takiego milusiego materialu :) stolik kawowy duży stol z 4 krzesłami ala jadalnia barek komoda i powieszony na ścianie tv pod którym stoi stolik rtv ze sprzętem wszystko ciemny braz

Gość wrocławianka45
to jak wyposażysz salon , zależy wyłącznie od wysokości Twojego budżetu, im większy tym lepszy komfort wyboru, ale obrazy na ścinę zawsze możesz kupić nie zależnie od budżetu bo nie są drogie, zobacz na stronę DCN Gallery http://www.dcngallery.pl/2/obrazy-na-plotnie/malarstwo firma ma bardzo duży wybór , ja skorzystałam i jestem zachwycone efektem