Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_czarma

Jestem uzależniona...

Polecane posty

Gość czarna_czarma

Emocjonalnie od swojego faceta..cierpię gdy Go nie ma...Wspominam jak było nam razem fajnie...jak jakaś nastolatka..a nastoletnie czasy już mam dawno za sobą...Nie mam życia poza Nim prawie wcale..pracy nie mam (nie z mojej winy) szkołę porzuciłam...Widzimy się na przykład przez 2 tygodnie..a później On wyjeżdża...(mieszkamy ponad 200 km od siebie)Nie umiem się odnaleźć...wiem że to głupie,na psychologa mnie nie stać a NFZ nie refunduje terapii indywidualnej...niech mnie ktoś pocieszy...

ile masz lat? weź się za siebie! co to za kobieta która nie ma nic poza facetem? zainteresowania, hobby, whatever! człowiek im więcej ma doświadczenia, im więcej umie, tym bardziej jest ciekawą osobą i ma więcej sensownego do powiedzenia

Gość izka007000
Hej powiem Ci że miałam podobny problem, a może i mam dotychczas go ale teraz jest lepiej, kiedy tylko czułam się samotna lub miałam gorszy dzień pragnełam tylko kontaktu z nim, kiedy nie miał czasu to dostawałam szału. Szał doprowadził mnie do zerwania z nim bo bardzo cierpiałam, na szczęscie wróciliśmy do siebie i teraz sama prowadze sobie "terapie" oduzależnienia się od niego np od próśb o rozmowe, pisanie sms, spotykanie się , udaje sie ! chodze od jakiegoś czasu na fitness, studiuje, pracuej ciężko całe wakacje także już nie proponuje nawet spotkań (zdarza sie sporadycznie) ;) zajmij sie sobą ;)

Gość czarna_czarma
Ja to wiem dziewczyny,że powinnam się zająć sobą,ale chodzi o to,że nie umiem...nie wiem jak...

Gość izka007000
fitness, znajomi, seriale w tv , zakupy, spacery bez komórki ! , basen, możesz nawet do kościoła chodzić, zacznij pracowac

Gość fajnie ale
na glowe jeszcze nie choruje