Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milaa93

20 lat to duzo?

Polecane posty

Gość milaa93

Mam taki problem , otóż mam 20 lat a jestem z chłopakiem od 3, jednak nie odczuwam juz tego samego co kiedyś , nie mam ochoty na spotkania z nim, na sex ,na cokolwiek ale jednoczesnie nie umiem z nim zerwac boje sie ze jestem juz za stara na zmienianie chlopaka i ze sobie nikogo nie znajde . nie chodzi tu o to ze jestem jakas brzydka czy cos , nie, wydaje mi sie ze jestem normalna atrakcyjna dziewczyna. Najgorsze jest to ze jest on przystojnym zaradnym i dobrym facetem jednak brakuje mu tego "czegoś" ja jestem typem osoby ,ktorej wszedzie pełno on zaś jest spokojny , boje sie ze jesli z nim zerwe nie znajde nikogo kto bedzie ułozony ale i troszke szalony bo chyba malo w dzisiejszym swiecie jest takich facetów. co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość ;ghol;
wybili z glowy facetow i poszli na dobre studia bo sie obudzisz za 10 i bedziesz pisala ze w Polsce nie ma pracy

Gość ;ghol;
i napisalam to bez zlosliwosci tylko jako dobra rade starszej kolezanki olej facetow dziewczyno i skup sie na samorozwoju:)

Dopadła Cię rutyna, poza tym po 2-3 latach przechodzi to pierwsze zauroczenie i często wtedy właśnie wychodzą te niedopasowania, zgrzyty. Z tego co opisujesz to on Cię po prostu nudzi. Nie ma nic co moglibyście razem robić?

Gość lepiej nie zostawiaj go
bo w tym wieku ciężko kobiecie kogoś znaleźć. Już zbyt stara jesteś na szukanie nowego faceta.

Gość yankee
W Stanach jeszcze nie wpuściliby Cię do klubu nocnego i nie moglabys kupić alkoholu legalnie, jesteś po prostu za mloda!