Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milaa93

czy 20 lat to duzo?

Polecane posty

Gość milaa93

Mam taki problem , otóż mam 20 lat a jestem z chłopakiem od 3, jednak nie odczuwam juz tego samego co kiedyś , nie mam ochoty na spotkania z nim, na sex ,na cokolwiek ale jednoczesnie nie umiem z nim zerwac boje sie ze jestem juz za stara na zmienianie chlopaka i ze sobie nikogo nie znajde . nie chodzi tu o to ze jestem jakas brzydka czy cos , nie, wydaje mi sie ze jestem normalna atrakcyjna dziewczyna. Najgorsze jest to ze jest on przystojnym zaradnym i dobrym facetem jednak brakuje mu tego "czegoś" ja jestem typem osoby ,ktorej wszedzie pełno on zaś jest spokojny , boje sie ze jesli z nim zerwe nie znajde nikogo kto bedzie ułozony ale i troszke szalony bo chyba malo w dzisiejszym swiecie jest takich facetów. co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość bigdream
najlepiej to z nim porozmawiaj i sprobujcie cos zmienic w waszym zwiazku np. romantyczny wyjazd w góry tylko we dwoje ;) nie nalezy przekreslac 3 lat zwiazku, czasem poprostu warto cos odswiezyc

Gość milaa93
Często z nim na ten temat rozmawiam zawsze kończy sie na " sprobujemy wszystko naprawic" a tak naprawde nic z tego nie wychodzi

Gość milaa93
może ktoś jeszcze sie wypowie?

tak jestes stara pamietaj ze zawsze od ciebie jest wiele lepszych nastolatek musisz sie z tym liczyc ze teraz musisz bardzo wiele dac od siebie ewentualnie znalezc faceta 40+

Gość Dariaaaaaaaaaaaaaa
tez mam 20 lat i na razie nie chce miec chłopaka.Ciesze sie młodoscia i wolnoscia.Na facetów przyjdzie jeszcze czas :p troche cie ominęło..

Co wy jej piszecie za bzdury ? 20 lat i stara ?! Hahaha... Słuchaj jak się nie układa to nie ma sensu się męczyć, ja też w Twoim wieku myślałem że jak odejdę od swojej tamtejszej dziewczyny to już nigdy się nie zakocham :) Dzisiaj mam prawie 30tkę i parę takich podobnych ważnych związków za sobą :) Jesteś jeszcze bardzo bardzo młoda ciesz się życiem a nie zamartwiaj.

Gość milaa93
omineło mnie włąsnie dużo chciałabym chociaz troche sie wyszumiec.. Jednak boje sie ze "zyjąc chwilą" moge przegapic coś waznego.. zastanawiam sie czy jest istnieje takie uczucie na całe zycie, czy po prostu po takim czasie mija juz ta iskra i zostaje tylko przyzwyczajenia

Gość Ale masz problem!
Przebieraj, przebieraj, aż natrafisz na takiego który będzie Cie okładał kilka razy dziennie, a raz dziennie będzie CI wolno jeść😡

Gość milaa93
wiem ze moge trafić gorzej ale czy to znaczy ze mam tkwic w czyms w czym nie do konca jestem spelniona?

Gość SW 1313
Gościu porządny jest. Daj mu pokój znajdź mniej porządnego a dostarczy Ci wrażeń. Tego szukasz wrażeń.

Gość milaa93
czy to źle ze w wieku 20 lat szukam wrażen? no ale ok chyba macie racje chyba przsadzam powinnam cieszyc sie tym co mam