Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezpłodny Rafał

Mam 19lat i 2lata temu poddałem sie zabiegowi wazektomi i to nie jest prowokacja

Polecane posty

Gość Bezpłodny Rafał

Info dla niewiadzacych co to wazektomia:D- Zabieg wykonuje się na wyczuwalnym przez skórę moszny nasieniowodzie po przecięciu skóry i wypreparowaniu nasieniowodu, zakłada się dwie podwiązki i następnie się go przecina. Jest to zabieg mikrochirurgiczny, ponieważ przewód ma ok. 3 mm w obwodzie. Po takim zabiegu mężczyzna staje się niepłodny; zabieg nie ma natomiast wpływu na zdolność do wytrysku, ponieważ większość objętości nasienia stanowią produkty gruczołu krokowego. Jestem osobisćie z tego powodu bardzo dumny,gdyz prowadze rozrywkowe życie:P (imprezy,laski,picie)w którym nie mam mowy o wpadce.Dlatego na wszelki wypadek postanowiłem sie ubezpłodzić,i być spokojnym aby antykoncepcja nie zawiodła.Teraz moge byc spokojnym i dalej imprezowac i hulać:D.Jestem z tego szcześliwy i dumny. Czy ktoś z was postąpil podobnie jak ja?:D

Gość dsaaaaaaaa
w przypadku mezczyzn jest legalny, choc w tym przypadku nie wierze, ze ktos to zrobil 17 latkowi. kliniki wykonuja to pod kilkoma warunkami, trzeba miec ponad 30 lat i miec dzieci. zabieg jest w jakims tam procencie odwracalny.

Gość Bezimienna26
Wspolczuje glupoty.

Gość słusznie to zrobiłeś
kobiety i tak już nie chcą zakładać rodzin

Gość ciotka Jóźka
po raz kolejny ten temat, a dzisiaj nawet już dwa razy