Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilotka31

Zamiast drugiego okresu po porodzie plamienie

Polecane posty

Gość pilotka31

Pierwszy okres dostałam niecałe 3 miesiące po cc, był normalny raczej obfity, teraz po 35 dniach zamiast okresu mam brązowe plamienie. Przed 1 miesiączką po porodzie była taka sytuacja,że mieliśmy z mężem petting z prezerwatywą,która pękła,ale nie było penetracji ani mąż nie finiszował... potem dostałam ten normalny okres no i teraz to plamienie,cholernie się boję, po ostatnim okresie zabezpieczaliśmy się podwójnie i nie było sytuacji w której byłąby możliwość zajścia w ciążę.... jednak zaczęłam panikować,że może wtedy przed 1 miesiączką...ale chyba nie byłaby taka normalna gdybym już wtedy zaszła w ciążę?? miał ktoś taką sytuację z plamieniem zamiast drugiego okresu po porodzie????????dodam,że nie karmię piersią

Gość pilotka31
ktoś tak miał??????

Gość kobieto opanuj się
:O pewnie @ zaraz się rozkręci, a Tobie po prostu hormony rozregulowały się po ciaży i masz za niski progesteron stąd @ zaczyna się plamieniem

Gość pilotka31
ale to plamienie się nie rozkręciło,nie świrowałabym może tak gdyby nie problemy z żołądkiem,które po ciąży mi nie minęły a teraz się nasiliły bardziej :(

Gość Po porodzie miesiaczki sa nier
nieregularne. Twoje problemy z zoladkiem nie maja raczej wplywu na czestotliwosc krwawienia czy plamienia. Samo musi sie unormowac i potrzebujesz na to moze nawet kilku miesiecy.

Gość pilotka31
hm,nie chodziło mi o to,że problemy z żoładkiem mają wpływ na hormony,tylko że w ciąży nic nie mogłam jeść,miałam niesmak i ciągle było mi niedobrze przez całą ciążę,i teraz ciągle mi niedobrze,znowu nic nie mogę jeść i siwieje z nerwów.... a naprawdę ciąża w moim przypadku to byłby najgorszy koszmar no i zajście w takich okolicznościach też możnaby było zapisać w jakiejś księdze rekordów

Gość pilotka31
mam nadzieje,że to kwestia nieuregulowanych hormonów, a te problemy z żołądkiem są oddzielną kwestią mimo wszystko

Gość Wstydliwe choroby
No jesli tak sie stresujesz ciaza a potem naczytasz na kafe jak to panny zachodza w ciaze przez majtki to nic dziwnego ze i mdlosci dostaniesz :O kobieto - bo masz dziecko wiec powinnas wykazac troche dojrzalosci i wiedzy - mialas okres a maz nie skonczyl w tobie wiec nie ma opcji zebys byla w ciazy :D no powiedz jakkkk???? :D a jak sie juz tak stresujesz to idz do apteki i kup test ciazowy - wykrywa ciaze jak sie nasika w odpowiednim miejscu - ale moze juz znasz ten wynalazek w koncu w ciazy raz juz bylas:O Swoja droga ciekawe jak zaszlas poprzesnim razem :P