Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xAxNxKxA1000

Jak wygląda idealny oral zdaniem mężczyzn?

Polecane posty

Gość xAxNxKxA1000

Jak wygląda idealny oral zdaniem mężczyzn? Lub co najbardziej kręci Waszych facetów gdy robicie im loda?

Gość ona ona ona :D:D:D
to zależy od faceta. Mój były lubiał ostro i mocno a moj teraźniejszy woli powoli i delikatnie, nie ma reguły, najlepiej pytac ;)

Gość Spragniona namietnego seksu
Wlasnie panowie, opowiadajcie, jak lubicie. Najlepiej zeszczegolami :-)

Gość może ktoś ..
Chciałbym by kiedyś mi wzięła do końca,ale chyba to nie możliwe.Lubię nieraz leciutko,a nieraz prawie do krwi :)

Gość A lizanie orzeszków
A lizanie orzeszków? I poniżej?

Gość z nieznajomą to bzdura
Kręci wtedy, gdy ssie kobieta na której mi zależy, a nie jakiś przypadkowy lachociąg :o

Gość Heniu
- urozmaicenie, czyli raz spokojnie, raz ostro itd. - musi być połknięty do samego końca (oczywiście nie cały czas) - sperma nie może wywoływać reakcji alergicznych :) - dziewczyna musi być zadowolona, nie może tylko udawać, jeśli udaje to prędzej czy później to wyjdzie i facet odejdzie do takiej, która lubi to robić Także jak która nie lubi oralu lepiej niech szuka faceta który też nie lubi. Podobno jest 7 czy 8% facetów, którym to nie przeszkadza - no ale są różne fetysze, był kiedyś osobnik, którego podniecał brak dotyku :) Pewnie ciężko byłoby mu znaleźć partnerkę odpowiednią...